Project Kloon boeken?

Project-Kloon-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Project Kloon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Project Kloon

Spectaculaire openingsact met Uw Ceo in de hoofdrol

Project Kloon is een uniek format bedacht door theatermakers / kunstenaars Iva & Petar Mandick. Door hun expertise in het creëren van levensechte maskers te combineren met hun kennis in theatermaken creëren zij een bijzondere masker illusie die uniek is in Nederland waarbij een acteur wordt getransformeerd in een levende replica van een echt persoon; b.v. de Directeur van een bedrijf/organisatie.

Maatwerk

Met Project Kloon kunt u uw CEO op een originele manier introduceren. Wat te denken van uw directeur die –onverwachts – van de trap tuimelt. Of hij verschijnt plotsklaps in een adembenemende acrobatische stunt. Of hij schittert in een break-dance act en danst de sterren uit de hemel. Of hij dirigeert het orkest of speelt zelfs de eerste viool. Keuzes te over en absoluut uniek voor elk evenement. Deze verbluffende maskerillusie heeft geen vergelijking in Nederland. Keer op keer maakt deze een onuitwisbare indruk op elk publiek.

Verbluffende Maskerillusie

Project Kloon staat al bekend als een van de meest authentieke openings acts. Door toepassing van de meest uiteenlopende technieken – variërend van beeldhouwen tot ‘cutting-edge‘ special make-up effecten afkomstig uit de filmindustrie; gebruik van de nieuwste materialen o.a. high grade silicone gel, en geavanceerde proces van pigmentatie, creëren de artists verbluffende maskerillusie. Er is namelijk bijna geen onderscheid meer te maken tussen het echte persoon en de replica ( de Kloon ).

Boekingen Project Kloon

Velen zijn al uit hun stoel gevallen van verbazing als zij ineens hun directeur breakdancend het podium op zien komen zonder dat iemand ook maar door had dat dit een acteur was met zijn kloonmasker.

Dit uniek maatwerkproject wordt meestal geprogrammeerd als spectaculaire openingsact bij een gala, congres, of een personeelsfeest.

Kom in de stemming

Project Kloon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Project Kloon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Project Kloon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Project Kloon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Project Kloon boeken

Wilt u Project Kloon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Project Kloon wilt inhuren.

Project Kloon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!