Reinier Vegter boeken?

reinier vegter boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Reinier Vegter boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Reinier Vegter

Reinier Vegter is gezegend met een fantastisch stemgeluid. In zijn jeugdjaren zong hij in diverse kindermusicals en in een heus gospel/swingkoor waar hij regelmatig de solopartijen voor zijn rekening nam.

Vervolgens heeft hij eind jaren tachtig in een top-40 band gespeeld en in 1999 is hij een solocarrière begonnen. Inmiddels heeft Reinier 3 singles en een album uitgebracht en heeft hij veel radio- en tv-optredens op zijn naam staan waaronder Omroep Brabant, RTV Noord Holland, RTV Oost en RTV Drenthe. Reinier zingt eigen repertoire en liedjes van André Hazes tot aan Marco Borsato en van Tom Jones tot aan Robbie Williams.

Boekingen Reinier Vegter

Kortom, een ervaren en veelzijdige artiest die het goed doet in het kroegencircuit en op bedrijfsfeesten. Hij weet het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige stem en performance!

Kom in de stemming

Reinier Vegter boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Reinier Vegter bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Reinier Vegter, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Reinier Vegter in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Reinier Vegter boeken

Wilt u Reinier Vegter boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Reinier Vegter wilt inhuren.

Reinier Vegter boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!