Rick ter Meer boeken?

rick ter meer boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Rick ter Meer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rick ter Meer

Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick voor staat.
Rick is geboren op 1 februari 1992 te Eindhoven. Het feest is er letterlijk al met carnaval bij hem naar binnen gekomen. Sinds 2017 maakt Rick zijn eigen Nederlandstalige Feestmuziek. In 2017 en 2018 is Rick prins bij een carnavalsvereniging geworden en vanuit daar is het muzikale balletje gaan rollen. Met een eigen verenigingsnummer en als in eerste instantie als grapje bedoelde carnavals plaat. De reacties waren goed en overal werd de microfoon bij Rick in zijn handen geduwd.

Boekingen Rick ter Meer

Hieruit voort is Rick op het idee gekomen een eerste plaat op te nemen bij Strictly Music waar hij er inmiddels nou al drie heeft opgenomen. De vierde is al in de maak én ook voor komend carnavalsseizoen komt er weer een feestplaat aan! Waar er feest nodig is zal Rick daarvoor zorgen, met populaire meezingers en uiteraard zijn eigen repertoire.

Kom in de stemming

Rick ter Meer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rick ter Meer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rick ter Meer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rick ter Meer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rick ter Meer boeken

Wilt u Rick ter Meer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rick ter Meer wilt inhuren.

Rick ter Meer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!