Rob Ronalds boeken?

rob ronalds boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rob Ronalds boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rob Ronalds

Dat Rob Ronalds de status heeft van "bekende Nederlander" mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met 'Cooldown Café' zong hij de hit "Hey Baby", was hij vast onderdeel van het tv-programma 'Ab Normaal' en hij trad op als gastheer in programma's van Tv Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: "Kleine blonde Mariandel", "Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven" en de mega feest hit "Haar rode lampie". Later gevolgd door "Meisjes van de nacht", "Wat is het leven toch mooi", "Op de camping", "Gloria", "Ons Frans is vrijgezel", "Dan ga ik met mijn buurman naar het café", "Haar naam was Hans", "Ik hoef niet in het geld te zwemmen", "Sofie" en Mooiste meisje van de klas.

Boekingen Rob Ronalds

Voor het carnaval in 2020 lanceert Rob zijn nieuwe feestkraker. Titel van dit onvervalste feestnummer is: "Als er geen bier meer uit de kraan komt".

Op de bühne is Rob Ronalds een echte feest kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op de kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podium-humor ongeëvenaard.

Kom in de stemming

Rob Ronalds boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rob Ronalds bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rob Ronalds, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rob Ronalds in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rob Ronalds boeken

Wilt u Rob Ronalds boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rob Ronalds wilt inhuren.

Rob Ronalds boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!