Rocq-e Harrell boeken?

Rocq-E-Harrell-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Rocq-e Harrell boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rocq-e Harrell

Rocq-E toerde als achtergrondzangeres over de hele wereld met supersterren als Aretha Franklin, Stevie Wonder en Diana Ross. In Nederland geniet zij vooral bekendheid door de theaterproducties Female Factory, R.E.S.P.E.C.T. en Big, Black & Beautiful. Solo zingt Rocq-E naast nummers van Aretha Franklin & Diana Ross hits van o.a. Chaka Khan, Patti LaBelle en The Pointer Sisters. Eventueel uitgebreid met 2 danseressen brengt zij een explosief optreden van dansbare soul en R&B classics.

The story

'Heel Nederland weet inmiddels Rocq-E Harrell te vinden als er een flinke portie soul, vette R&B of gospel nodig is' (Telegraaf 24-10-2001) Deze uitspraak bevestigt waar vele fans al achter waren gekomen! Rocq-E veroverde op dat moment het theaterpubliek in de succesvolle show R.E.S.P.E.C.T., waarmee zij gedurende 2 seizoenen langs de Nederlandse theaters trok. Maar ook het stijlvolle theaterconcert She Got Game, samen met Leonie Jansen, Astrid Seriese en Lucretia van der Vloot, bracht duidelijk Rocq-E's soulroots naar voren. Geboren in Los Angeles werden soul, R&B en gospel zingen Rocq-E al vroeg bijgebracht. Haar moeder Evelyn was lid van de legendarische Friends of Distinction en grootmoeder Essie King was klassiek gospelzangeres en docente aan het conservatorium.

Een van de top sessie zangeressen

Rocq-E groeide al snel uit tot een van de top sessie zangeressen. Zo heeft zij samengewerkt met o.a. Stevie Wonder, The Emotions, Vanessa Williams en vele anderen. In 1999 bedankte Aretha Franklin Rocq-E (toen nog Rocquel Cox) als een van haar favoriete achtergrond zangeressen in haar biografie From These Roots. Met Diana Ross heeft Rocq-E bijna 10 jaar lang getoerd over de hele wereld, voordat Rocq-E zich uiteindelijk in Nederland vestigde en zich ging concentreren op haar eigen carriere. Nederland kent haar stem inmiddels wel: zij was bijna dagelijks te horen in het MAGGIE-spotje 'Little Things Mean A Lot': een van de vele commercials die zij heeft ingezongen.

Solotheater concertserie

Het theaterpubliek heeft in 1995 officieel kennis met haar gemaakt in het succesvolle Niet Gesnoeid, waarin zij samen met o.a. Karin Bloemen -avond aan avond- het publiek trakteerde op vocale hoogstandjes. Hierna volgden Female Factory met Leonie Jansen, Adelheid Roosen en 10 andere internationale vrouwen plus haar solotheater concertserie Language of Love. In 1998 toerde Rocq-E met Lou Rawls en trad o.a. met hem op tijdens het North Sea Jazz Festival.

Boekingen Rocq-e Harrell

Ook was zij te zien in het Koninklijk Theater Carré als onderdeel van Made In Holland 11.9: een concert waarbij werd stilgestaan bij de aanslagen op Amerika. In het theaterseizoen 2002 brengt Rocq-E, Big, Black & Beautiful 'Tribute To The Girl Groups'. Rocq-E samen met Lucretia van der Vloot en Michelle David brengen op een muzikale, maar soms ook komische wijze, een eerbetoon aan de Girl Groups die voor een groot deel het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden.

Kom in de stemming

Rocq-e Harrell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rocq-e Harrell bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rocq-e Harrell, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rocq-e Harrell in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rocq-e Harrell boeken

Wilt u Rocq-e Harrell boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rocq-e Harrell wilt inhuren.

Rocq-e Harrell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!