Ronald Engel boeken?

ronald engel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Ronald Engel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ronald Engel

Met de Amsterdamse Jordaan als bakermat, kun je op je vingers natellen dat muziek een belangrijke rol in je leven speelt. De liedjes van Johnny Jordaan, Willeke Alberti en al die andere grote uit de Jordaan werden met de paplepel ingegoten.

Het kon voor Ronald dan ook niet uitblijven. Op zeer jeugdige leeftijd speelde hij de sterren van de hemel op zijn accordeon en vermaakte menigeen met zijn meezingers. Al dan niet met buurtvriendje René Froger.

Door de jaren heen en onder de bezielende begeleiding van 'Bolle Jan', vader van René Froger, ontwikkelde Ronald zich tot een veelgevraagde allround accordeonist en zanger, met als 'vast podium' het populaire Amsterdamse café 'De Nieuwe Vaart'. Een bezoek aan de bekende discotheek 'IT' bracht Ronald tot het schrijven en componeren van het lied 'Transseksueel'. Met alle gevolgen van dien... de single belandde in sneltreinvaart op de hitcharts en a star was born! Het cd-album 'gezelligheid tot sluitingstijd' bevat naast de hit 'transseksueel' een groot aantal onvervalste meezingers van onder meer Willeke Alberti en André Hazes.

Boekingen Ronald Engel

Ronald werkt hard aan een eigen repertoire. Inmiddels heeft hij al hitgevoelige stukken zoals 'schoonmoeder', 'Onder haar rokken', 'Het meissie met de grote oorbellen' en 'Geil moet ze zijn' het levenslicht laten zien. Stukken die doorspekt zijn met onvervalste Amsterdamse humor en de Jordaanse traditie in eer houden.

Kom in de stemming

Ronald Engel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ronald Engel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ronald Engel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ronald Engel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ronald Engel boeken

Wilt u Ronald Engel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ronald Engel wilt inhuren.

Ronald Engel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!