Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken?

ronny wijngaarde boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator)

Ronny Wijngaarde is ontdekt door Joop van den Ende (Soundmixshow 1986) en is sindsdien een veel gevraagd artiest in Nederland België en Duitsland. Ronny is in het buitenland ook bekend geworden met de groep TAVARES! Ronny Wijngaarde is bekend in binnen- en buitenland als "The Dutch Lionel Richie". Lionel Richie noemt hem zijn enige echte 'look a like' met een fantastisch stemgeluid.

Het uitgebreide repertoire van Ronny bevat disco, soul, evergreens en hedendaagse popmuziek. Kortom, zijn optreden staat garant voor een mega swingend optreden! Ronny staat garant voor een fantastische feestavond voor jong en oud!

Boekingen Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator)

Naast zang combineert Ronny zijn zang met een spectaculaire percussionshow! Met de zang en opzwepende percussie van Ronny Wijngaarde ga je volledig uit je bol op pittige popnummers van nu en een flinke dosis dansbare highlights van Disco, Soul en Funk sinds de 70's en 80's. Naast Engelstalige nummers ook ruime keus aan Nederlandstalige meezingers. Kortom, een allround artiest!

Voel de vibes, beleef de beats en geniet van de grooves. Dit wordt een absolute knaller! Een optreden van Ronny is inclusief geluidsman en hoogwaardige geluidsinstallatie. Een avondvullend programma (inclusief DJ) voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Kom in de stemming

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken

Wilt u Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) wilt inhuren.

Ronny Wijngaarde (Lionel Richie Imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!