Roxette Tribute Band boeken?

roxette tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Roxette Tribute Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Roxette Tribute Band

Roxette is na ABBA de meest succesvolle Zweedse popgroep. Roxette heeft een enorm aantal top 10-hits over de hele wereld. Iedereen kent "The Look", "Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love" en "Joyride". Natuurlijk kun je juwelen als "Dangerous", "Fading Like A Flower", "Spending My Time", "How Do You Do!" en "Sleeping In My Car" niet zomaar vergeten. Rox is absoluut de beste Europese tribute band van Roxette. Ze hebben het uiterlijk én geluid van deze Zweedse hitmachine.

Boekingen Roxette Tribute Band

Sandy Altman als Marie Fredriksson en Marco ter Beek als Per Gessle worden vergezeld door een zeer ervaren band en leveren een uitstekende show. Naast het onmiskenbare geluid van Roxette, zijn de twee zijn visueel nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De band streeft ambitieuze doelen na en gaat zich in de komende jaren inzetten om zich in Europa toenemend te profileren.

Kom in de stemming

Roxette Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Roxette Tribute Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Roxette Tribute Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Roxette Tribute Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Roxette Tribute Band boeken

Wilt u Roxette Tribute Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Roxette Tribute Band wilt inhuren.

Roxette Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!