Bon Giovi boeken?

bon giovi boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bon Giovi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bon Giovi

Geleid door de nieuwe Jon Bon Jovi-imitator Gary Williams, heeft de band niet alleen langdurig door het VK getourd, voor klanten als Harley Davidson, Vodafone, Butlins, Chacago Rock Cafés, Yates, Walkabouts, The British Motorcycle Federation en Jack Daniels, maar ook internationaal opgetreden in en rond het Midden-Oosten, Rusland, Slovenië, Oostenrijk, Cyprus, Turkije, Griekenland, Roemenië, Nederland, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk en Ierland om er maar een paar te noemen.

Bon Giovi was ook de enige Britse tribute act die werd gevraagd om een gastoptreden te geven op het New Jersey tribute-album "Garden State Of Mind Vol. 1", een viering van de muzikale carrière van Bon Jovi tot nu toe.

Bon Giovi beslaat elk aspect van Bon Jovi's uitgebreide carriere en speelt alle grootste hits zoals "Living On A Prayer", "It's My Life" en "Wanted Dead Or Alive", evenals vele andere van elk album dat ooit is geproduceerd in één geweldige show die omvatten al deze hits en meer. En niet te vergeten het uitvoeren van zeldzame nummers die zelfs Bon Jovi al jaren niet meer heeft gespeeld.

Boekingen Bon Giovi

Dus als je klaar bent voor 'Runaway' op 'One Wild Night' over die 'Lost Highway' voor een voorproefje van enkele van 's werelds grootste stadionliederen, boek dan nu met vertrouwen Bon Giovi! Voor het beste kom je bij het echte ding.

Bon Giovi zijn 's werelds premier look-a-like en klinken als eerbetoon aan de New Jersey rockers Bon Jovi. Gevormd in augustus 1999, met meer dan achttien jaar Britse en internationale tourervaring als band en bijna drie keer zoveel als individuele leden, is deze act zonder compromissen een van de beste eerbetoon acts op het circuit van vandaag.

Kom in de stemming

Bon Giovi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bon Giovi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bon Giovi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bon Giovi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bon Giovi boeken

Wilt u Bon Giovi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bon Giovi wilt inhuren.

Bon Giovi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!