Sam Hofman boeken?

Sam-Hofman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Sam Hofman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sam Hofman

Sam Hofman is een rijzende ster met bekendheid in heel Nederland. Zijn eerste stappen in de publiciteit zette hij in het tv-programma Hollands Next Top Model, waarna hij enige tijd professioneel als model werkte. Sams ambities reiken echter verder dan de modellenwereld. Al sinds zijn kindertijd koestert hij een passie voor dj’en, en hij besloot deze droom na te jagen door zichzelf online te lanceren.

Broers

In 2021 begon Sam samen met zijn jongere broer Rijk de podcast 'BROERS', een comedy-podcast waarin ze verhalen delen over hun avonturen. De podcast werd snel een groot succes en bereikte al snel de nummer 1-positie in de Nederlandse podcastlijsten. In 2022 wonnen ze zelfs de Gouden Podcast-prijs tijdens het Gouden RadioRing-gala.

Boekingen Sam Hofman

Met ruim 126.000 volgers op Instagram en een podcast die consistent hoog scoort in de hitlijsten, is Sam Hofman hard op weg om een nog grotere persoonlijkheid te worden. Kortom, deze multigetalenteerde artiest blijft zijn stempel drukken op zowel de entertainment- als de muziekwereld.

Sam Hofman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sam Hofman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sam Hofman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sam Hofman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sam Hofman boeken

Wilt u Sam Hofman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sam Hofman wilt inhuren.

Sam Hofman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!