Sandra Vanreys boeken?

sandra vanreys boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Sandra Vanreys boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sandra Vanreys

Sandra Vanreys heeft ruim 35 jaar bühne ervaring op binnen- en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid en een sympathieke uitstraling. Daarnaast beschikt ze over de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, wat Sandra Vanreys maakt tot een zangeres van formaat. Met name het country genre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlandse country publiek, 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie!

In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen (!) kijkers in de live uitgezonden tv-show "Nashville Now" en verzorgde zij optredens in binnen- en buitenland. Ze tourde o.a. in Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwiterland, Tsjechië, België, Canada en Amerika. Onlangs was zij op verzoek van de Nederlandse ambassade te gast in Guatemala City waar Sandra optredens verzorgde op het Holanda Festival in Guatemala. Als er in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt; dan kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys.

Allround artieste

Van country zangeres groeit Sandra uit tot een allround zangeres in diverse muziekstijlen. Ze behaalt een platensucces met de Cd single’s Let us try (Tipparade tip 10 ) en Ev’rybody is Rocking. Diverse Tv programma’s o.a. Vijf uurshow, Peter Jan Rens Late Night en Veronica Call TV bezorgen haar landelijke gezichtsbekendheid. Mede door het behaalde succes verschijnt haar debuut CD album “Heartstrings”. Ook Duitsland is in haar geïnteresseerd , en dat doet Sandra besluiten om haar eerste Duitstalige single op te nemen. Een daverend succes want het lied getiteld “ Wenn du nicht weisst wohin” staat enkele weken genoteerd in de Top 10 van de NDR Schlagerparade. Eind ’99 verschijnt haar tweede Cd album getiteld COUNTRY FEELINGS-From me to you .Een puur country album met 14 countrystukken waaronder 7 songs van eigen hand zijn.

Sandra Vanreys werkte mee aan de Theatershow COUNTRY ROAD. In samenwerking met de top van de Nederlandse Country, zorgen zij voor staande ovaties in de Nederlandse theaters.

CD Albums en DVD

Zomer 2004 is het seizoen dat Sandra haar nieuwste CD album “LET GO” presenteert aan een breed publiek. Een modern pop/country getint album bezorgt Sandra veel goede kritieken in de schrijvende pers. Onder leiding van Bert Kuipers en Caspar Falke komt het album tot stand . RTV Oost maakt n.a.v. het nieuwe album een Tv special . Kort daarop wordt zij uitgeroepen tot “Ster van Overijssel” . De CD wordt landelijk zeer goed gedraaid en is veelvuldig uitverkozen tot “de CD van de week ”. Eind 2006 volgde de Nederlandstalige single CD getiteld ‘Een wereld zonder jou”. De videoclip van deze single , bezorgde veel Tv zendtijd . Tv Oranje zend de clip veelvuldig uit en andere Tv zenders volgen.

In de winter van 2009 verschijnt de DVD Kerst met Sandra Vanreys. In een ruim 30 minuten durende muziekspecial zingt Sandra kerstliederen op mooie sfeerlocaties in de Achterhoek. Liedjes als Silent Night, Little town of Bethlehem en vele andere bekende songs zijn speciaal voor deze Dvd ingezongen en voorzien van een muzikaal sound die Sandra zo herkenbaar maakt als zangeres.

CD Puur & Duetten CD

De naam zegt het al, pure muziek met pure songs en teksten in het Nederlands. Sandra schrijft zelf het grootste aandeel op deze Cd. Als 1 e single track is gekozen voor het mooie lied ‘De Achterhoek’ dat door haar zelf is geschreven. Een ode aan haar geliefde streek waar zij geboren en woonachtig is. Dick van Altena produceerde het album samen met Ron Lieberton. In 2012 verschijnt het Duetten Album “Vaya Condios” van Dick en Sandra. December 2014 is de maand waarin haar single ”Ooit kom jij weer terug”op het label van Hollandia Music verschijnt. De clip is op you tube te bekijken.

Boekingen Sandra Vanreys

Sinds een aantal jaren is Sandra ook een succesvolle zangcoach. Zij coached o.a. jong maar ook oudere zangtalenten. Eén van haar leerlingen (Laura van Kaam) is onlangs de winnares van het Tv programma The voice kids geworden.

Sandra is solo te boeken, maar ook als akoestisch trio onder de naam Trio Sandra Vanreys. Daarnaast heeft zij een gelegenheidsformatie Sandra & Friends (5 tallige band) en werkt zij met diverse show en country-orkesten.

Kom in de stemming

Sandra Vanreys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sandra Vanreys bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sandra Vanreys, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sandra Vanreys in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sandra Vanreys boeken

Wilt u Sandra Vanreys boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sandra Vanreys wilt inhuren.

Sandra Vanreys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!