Simone Nijssen boeken?

Simone-Nijssen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Simone Nijssen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Simone Nijssen

Simone Nijssen (Popstars) is een talent in de dop. Met haar 15 jaar heeft ze al veel ervaring op het podium. Ze treedt regelmatig op bij feestjes, bruiloften en braderieën. Vorig jaar deed Simone Nijssen ook al mee aan Popstars, maar vlak voor de liveshows moest zij helaas naar huis. Dit jaar is het Simone wel gelukt, ze is ontzettend trots dat ze nu in de liveshows staat.
Haar droom is om verder te komen in de muziek, met nummers die dicht bij haar liggen.

Boekingen Simone Nijssen

Simone Nijssen is een sportief meisje, ze voetbalt al tien jaar. Daarnaast heeft ze ook op dansles gezeten. Het is maar goed dat ze zo sportief is, want Simone is ook dol op chocola. Simone Nijssen bewondert artiesten als Ilse de Lange, Waylon en Kelly Clarkson. Ze beschouwt niemand in het bijzonder als haar concurrent bij Popstars. Alle kandidaten vindt ze even goed.

Kom in de stemming

Simone Nijssen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Simone Nijssen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Simone Nijssen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Simone Nijssen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Simone Nijssen boeken

Wilt u Simone Nijssen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Simone Nijssen wilt inhuren.

Simone Nijssen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!