Snap boeken?

icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Snap boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Snap

Snap is een van de bekendste internationale Duitse popacts allertijden. Met hun dancefloor-anthem "The Power", werd de naam Snap in een keer een synoniem voor hoge kwaliteit dancemuziek. Het opeenvolgende succes van de singles "Oops Up", "Cult of Snap" en "Mary had a little boy" versterkte deze naam alleen maar.

Snap is een dance act die constant met nieuwe ideeën en een nieuwe sound kwam. Hun debuutalbum "World power", is een van de weinige mega sellers in de dancemuziek. Het tweede album ("The Madman's return") werd wederom een mega-succes. De mega nummer-1 hits "Rhythm is a dancer", "Exterminate" en "Do you see the light" staan hierop. Diverse hitsingles volgden, zoals "Welcome to tomorrow", "The First ,The Last, Eternity" en "The world is in my hands".

Boekingen Snap

Wie of wat Snap echt is, blijft voor de buitenwereld onbekend. De twee producers uit Frankfurt, Michael Muenzing en Luca Anzilotti, hebben in het verleden vele pseudoniemen gebruikt, waardoor het mysterie in stand bleef. Het gezicht van Snap is natuurlijk de donkere rapper Turbo B. Hij is constant bij de groep gebleven, in tegenstelling tot de zangeressen die hem door de jaren heen vergezelden.

Er worden sinds 2002 officiele remixen gemaakt van Snap-nummers. Het grootste succes is de remix van "Rhythm is a dancer". Hierin zitten samples uit klassiekers als "Jason Nevins vs RUN DMC - It's like that" en "The Goodmen - Give it up" in verwerkt, wat een zeer succesvol resultaat oplevert. De single vloog in Duitsland direct naar de toppositie van de hitlijsten.

Snap is back!

Kom in de stemming

Snap boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Snap bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Snap, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Snap in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Snap boeken

Wilt u Snap boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Snap wilt inhuren.

Snap boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!