Spaze boeken?

spaze boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Spaze boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Spaze

an Dijk, Tim van Drie, Sem Colee, Khalid van de Sande en Melle Schram vormen samen de hotste jongensgroep van Nederland: Spaze.

Hoewel de jongensgroep al snel oogt als een boyband is niets minder waar; ze maken namelijk geen liedjes, maar samen video's op YouTube en bereiken daarmee bijna alle tienermeiden van Nederland. Nadat de 5 eind 2018 mee deden aan de talentenjacht 'Spaze zoekt Spaze' is alles in rap tempo gegaan. Binnen 2 maanden stonden ze in élk tiener meiden magazine, haalde ze de 100.000 abonnees en mochten ze zelfs te gast zijn bij de Kids Top 20.

Boekingen Spaze

Twee keer per week upload de groep een video op hun YouTube kanaal, van adviesvideo's over liefde tot grappige challenges. De aanwezigheid van Spaze is altijd een hoop positieve energie, want bij menig YouTube event staan gillende tienermeiden in lange rijen om met de jongens op ade foto te gaan. Een optreden van Spaze kan bestaan uit een Meet & Greet in combinatie met eventuele challenges en Q&A's waarbij de gasten betrokken worden. Ook bestaat er de mogelijkheid uw event te promoten door het grote bereik van de jongens in te zetten.

Kom in de stemming

Spaze boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Spaze bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Spaze, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Spaze in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Spaze boeken

Wilt u Spaze boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Spaze wilt inhuren.

Spaze boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!