Splendid boeken?

splendid boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Splendid boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Splendid

HAAGSE BAND SPLENDID KOMT MET NIEUW ALBUM 7KINGS

Al 16 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers, dat is Splendid. Op 18 mei 2018 verschijnt het zevende album 7KINGS, de knock-out plaat van dit jaar! De band viert dat die avond in een uitverkocht Paard van Troje.

7KINGS

7KINGS vertelt de geschiedenis van Splendid die, in voor- en tegenspoed, heilig geloven in de kracht die hen bindt. Popmuziek met invloeden uit zeven werelddelen met die kenmerkende eigen sound en toch steeds weer anders. Nummers die, vaak onbezorgd, soms rauw aan de rand, liefde en vakmanschap bundelen tot een klinkende vriendschap voor het leven. ‘Sun Comes Up’ is de eerste single van het nieuwe album, een onvervalste Splendid track die de spijker keihard op z’n kop slaat!

'Zeven dagen, zeven nachten, zeven koningen, één gedachte'

Frontman Pat Smith over 7KINGS:

"Ik vind dat we als band met dit album aan elkaar bewezen hebben dat we nog altijd een mega goede vibe hebben. Wij hebben ons best gedaan om dit album zo puur mogelijk te laten voelen en dat is volgens ons allemaal heel goed gelukt. Ik kan niet wachten om ermee op pad te gaan!"

Splendid Live

Splendid is al jaren een bekende speler in Europa. De live-shows zijn een ervaring waar de vonken van af spatten! Zo speelde de band o.a. op Lowlands, Parkpop, Concert at Sea, Reeperbahn (DE), Sziget (HU) en Trafalgar Square (EN). Frontman Pat Smith zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie samen met Bart Janssen (keys) de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af!

Kom in de stemming

Splendid boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Splendid bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Splendid, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Splendid in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Splendid boeken

Wilt u Splendid boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Splendid wilt inhuren.

Splendid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!