Rob en Emiel boeken?

Rob-en-Emiel-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Rob en Emiel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rob en Emiel

Rob Mollien en Emiel Lensen, 2 goochelaars/illusionisten “nieuwe stijl”. Verwacht dus geen konijnen, duiven of trucs uit de hoge hoed, maar een moderne wervelwind van magic, interactie, cabaret, entertainment en verwondering. Met hun enthousiastme en vakmanschap zorgen zij ervoor dat uw evenement even bijzonder als onvergetelijk wordt! Zij werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond.Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan! Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond.

Hoogst haalbare nederlandse goochelprijs,

In 2006 behaalde zij zelfs goud in 3 verschillende catagorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands Kampioen Goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij tot noch toe mochten ontvangen, was de bronzen medaille op het WereldKampioenschap Magic in 2006! Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop.

Boekingen Rob en Emiel

Eerder betraden zij dan ook podia in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittanië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea, Thailand, Australië en de U.S.A. en waren in 10-tallen televisie programma’s te zien. Als u spraakmakend en hoogwaardig entertainment zoekt waar men nog lang over zal praten, dan bent u bij Rob en Emiel aan het juiste adres!

Hieronder vind u de mogelijkheden waar Rob & Emiel het land mee doortrekken:

De Man die Weet

De meest aangevraagde en wonderlijke demonstratie van Rob en Emiel,
waarin Rob gaat kijken zonder zijn ogen te gebruiken. Geblinddoekt omschrijft Rob precies wat de gasten bij zich hebben, tot de meest miniscule details. Niet alleen voorwerpen, maar ook persoonsgegevens van willekeurige gasten worden door Rob ontrafelt.

Alleen deze act bracht Rob en Emiel naar landen over de hele wereld. Zij vertoonde deze demonstratie op televisie bij Nachtsuite, Jensen, Barend en Van Dorp en bij De Nieuwe Uri geller. En ook al zouden wij alles omschrijven, u moet het echt zien om te geloven, maar eigenlijk doet u dat dan nog niet…

Intimate Magic Theatre

In een mini magisch theater worden uw gasten verwend met hoogstaande magie. Geen harde muziek en geen afleiding, enkel genieten van stijlvol en eigentijds goochelen. In deze setting kunnen Emiel en Rob verschillende shows presenteren. Energiek en snel of met extra nadruk op het magische en onmogelijke. Of wilt u liever een show waarbij u werkelijk gaat twijfelen over bovennatuurlijke krachten…. De duur van de shows kan variëren tussen de 6 en 60 minuten, en komt het beste tot zijn recht bij kleine groepjes tussen de 20 en 50 personen. Uiteraard kunnen er meerdere shows per avond gepresenteerd worden. Uw gasten kunnen dan verschillende shows per avond bijwonen!

Deze act is ook zeer geschikt voor (straat)festivals en grotere evenementen en desgewenst nemen zij hun eigen theatertent mee, maar het kan ook plaats vinden in een ruimte op de locatie.

Workshops

Iedereen naar binnen, de deur op slot…. In deze workshop wordt de geheime code doorbroken, en wordt u verwelkomd in de wereld van magie en illusie. Emiel Lensen en Rob Mollien geven enkele van hun beste goocheltrucs prijs in deze met magie doorspekte workshop. Zij leggen duidelijk en glashelder de verschillende geheimen en handelingen uit, zodat iedereen na afloop een aantal echte goocheltrucs kan vertonen. Er zijn 3 vershillende workshops mogelijk. Magic Fun, Magic, Cocktails and Imagination en The New Way. Meer informatie op aanvraag.

Close Up Magic

Op ieder feest kunnen Emiel en Rob naar de gasten toe komen om hun wonderlijke kunsten met de gasten te delen. Aan tafel, aan de bar of tussen (kleine) groepen, gebeuren dan de meest vreemde dingen. De wonderen vinden zo dichtbij plaats, dat het extra onmogelijk lijkt. Vaak vindt het zelfs plaats in de handen van de verwonderde toeschouwers!

Eén van de grote voordelen van het inzetten van Emiel en Rob is dat zij samen voor grotere groepen kunnen staan. Iedereen kan het zien en de impact is vele malen groter dan bij een solo goochelaar.

Stand Up Magic

Een bruisende en wonderlijke act, waarbij Emiel en Rob letterlijk en figuurlijk de hele zaal betrekken. In deze act geven zij onder andere een demonstratie mindreading, slaan alle gasten de handen inéén en ziet iedereen ze letterlijk vliegen! Een act die net zo indrukwekkend als vermakelijk is. Bovendien kan de inhoud van deze act eventueel aangepast worden aan het gezeldschap of uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om uw nieuwe product, cd, magazine of misschien wel de directeur te voorschijn te toveren.

Kom in de stemming

Rob en Emiel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rob en Emiel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rob en Emiel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rob en Emiel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rob en Emiel boeken

Wilt u Rob en Emiel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rob en Emiel wilt inhuren.

Rob en Emiel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!