StoryZoo – Minishow boeken?

storyzoo minishow boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

StoryZoo - Minishow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie StoryZoo - Minishow

Met de feelgood animatieserie StoryZoo leren kinderen spelenderwijs Engels. Als het magische boek StoryZoo opengaat komen de vrolijke Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. De wijze en rustige Bax leest voor en laat de speelse Toby en Pepper telkens een nieuw avontuur beleven.

Elke keer duiken de nieuwsgierige en ondeugende Toby en de slimme, eigenwijze Pepper in een nieuwe wereld. Zo brengen ze ene bezoek aan een verjaardagsfeest, een speelgoedwinkel en een boerderij. En als ze daar dan toch naar toe gaan, kunnen ze net zo goed voor Bax een leuke nieuwe teddybeer of een kakelvers eitje meenemen. Maar dat blijkt lang niet altijd even makkelijk.

Omdat Pepper alléén maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen. Zo'n beetje alles dat Toby uitroept, herhaalt Pepper in het Engels. Terwijl Toby de wereld ziet als één grote speeltuin, probeert Pepper altijd de baas te spelen. En dat zorgt zo nu en dan voor gekibbel. Toch ontdekken de twee jonge dieren al snel dat samen de wereld ontdekken veel leuker is.

Boekingen StoryZoo - Minishow

Ga je ook mee op avontuur? Keuze uit twee verschillende shows.

Show met thema: Pretpark
Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai bezoeken een pretpark. Ze maken een ritje in het reuzenrad en zingen liedjes over het pretpark. Ga met StoryZoo mee op avontuur!

Show met thema: Dieren
Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai bezoeken de dierentuin. Ze bezoeken de apen, de olifanten en de leeuwen. Ook leer je tijdens de show van alles over dieren. Ga met StoryZoo mee op avontuur!

StoryZoo is van maandag tot en met vrijdag te zien op Telekids. Ook te zien op PebbleTV en altijd te bekijken op Videoland en YouTube.

Boek ook een Meet & Greet StoryZoo!
De characters Toby, PEpper en Bax zijn ook te boeken voor een Meet & Greet!

Kom in de stemming

StoryZoo – Minishow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen StoryZoo – Minishow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met StoryZoo – Minishow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u StoryZoo – Minishow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

StoryZoo – Minishow boeken

Wilt u StoryZoo – Minishow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u StoryZoo – Minishow wilt inhuren.

StoryZoo – Minishow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!