STTRBSTN boeken?

STTRBSTN-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

STTRBSTN boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie STTRBSTN

Fissa, fissa en nog veel meer fissa! Party animals opgelet, want STTRBSTN – dat spreek je uit als ‘stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke dj/mc’s van het moment. Vernoemd naar het publiek, oftewel alle stuiterbeesten op de dansvloer! Al sinds 2014 zet hij overal en nergens de boel op stelten met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows. Niets is te gek voor deze wandelende feestfabriek! In de eerste twee jaar van zijn carrière stond ‘ie al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk – inclusief grote festivals zoals Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én het Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN staat gelijk aan feest!

Unieke sound Fissastyle

Muzikaal gezien wordt zijn sound vaak omschreven als Freestyle of Eclectic, al noemt hij het zelf liever Fissastyle! STTRBSTN is namelijk écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan gegoten in een eigen sausje. Want hoewel hij on stage zelf de boel op stelten zet, vormt ‘ie al vanaf het begin een duo met zijn vaste producer! Samen maken ze hun eigen tracks en ook zaten ze eerder al in de studio met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Niets is te gek, alles kan en alles mag. Breakin’ Borders By Blending Beats!

Boekingen STTRBSTN

In de afgelopen jaren is de fanbase van STTRBSTN flink gegroeid en dagelijks komen er trouwe stuiterbeesten bij. Vele muzikale collega’s, zoals bijvoorbeeld zijn jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag muziek draaien van STTRBSTN. Verder staat ‘ie bekend als een ‘social media geek’ en krijgen alle fans regelmatig gratis muziek als dank voor alle trouwe support, waaronder een XL Music Pack eerder dit jaar met maar liefst 60 tracks. STTRBSTN = FISSA²!

Kom in de stemming

STTRBSTN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen STTRBSTN bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met STTRBSTN, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u STTRBSTN in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

STTRBSTN boeken

Wilt u STTRBSTN boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u STTRBSTN wilt inhuren.

STTRBSTN boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!