LNY TNZ boeken?

LNY-TNZ-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

LNY TNZ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie LNY TNZ

Geïnspireerd door de passie om EDM een nieuwe wending te geven. LNY TNZ begon met het uitbrengen van underground bootlegs, remixen en originele muziek, en werd al snel opgemerkt in de Nederlandse muziekscene, bekend om een totaal uniek geluid dat verschillende muziekstijlen met elkaar combineert. Zelfs toen probeerde LNY TNZ de grenzen van het genre te verleggen en kregen ze onmiddellijke support van vooraanstaande artiesten.

Boekingen LNY TNZ

LNY TNZ Bracht enkele solo-hits en remixen uit, in samenwerking met enkele van de beste artiesten in de scene. LNY TNZ toerde onlangs de wereld rond en trad op tijdens festivals zoals Tomorrowland, EDC Vegas, Mysteryland en Defqon om er maar een paar te noemen.

FVCK GENRES

LNY TNZ verlegt voortdurend de grenzen van het EDM-genre, met de beroemde naam FVCK GENRES. Zijn muziek en podiumhostings zijn hiervan het bewijs, LNY TNZ werkt samen met rappers, vocalisten en DJ's om de sound en het bereik van zijn muziek uit te breiden.

Kom in de stemming

LNY TNZ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen LNY TNZ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met LNY TNZ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u LNY TNZ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

LNY TNZ boeken

Wilt u LNY TNZ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u LNY TNZ wilt inhuren.

LNY TNZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!