T-Spoon DJ Squad boeken?

tspoon-dj-squad-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

T-Spoon DJ Squad boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie T-Spoon DJ Squad

Met de zomer en het festivalseizoen voor de deur hoeft feestend Nederland niet langer meer te zoeken naar de ultieme party DJ/MC act. De vele 90’s feesten en foute feesten worden op hun wenken bediend met TSpoon DJ Squad. Zij lezen het publiek als geen ander en het Wheel Of The 90’s laat het publiek bepalen… Het dak gaat eraf!

Boekingen T-Spoon DJ Squad

Een uur lang hits, feest en natuurlijk het Wheel Of The 90s, waarbij deze twee energieke vakidioten, samen met het publiek het rad draaien en afwachten of dit een prijs wordt of een hele andere style van muziek. Norman achter de Wheels of plastic en Ivan de MC voor de interactie met het publiek. Natuurlijk word je door TSPOON DJ SQUAD bedient met de vetste hits uit de 90's en/of 00's, of een knapperige bootleg geserveerd op een bedje van dikke party beats.

En net wanneer je denkt dat het na een polonaise niet gekker kan, knalluh ze door met een meezinger van Blöf, of zetten ze het publiek op scherp met een eigen remix van #TDS; kortom … Feest Garantie!!Een sit-down, het publiek gaat Van Links naar Rechts, Springen en Zingen tijdens deze fissa der herkenning.met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. De grootste T-Spoon hits komen uiteraard ook voorbij tijdens dit uur van waanzin. Stil staan is simpelweg geen optie wanneer je TSPOON DJ SQUAD op het podium hebt staan!!

Kom in de stemming

T-Spoon DJ Squad boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen T-Spoon DJ Squad bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met T-Spoon DJ Squad, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u T-Spoon DJ Squad in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

T-Spoon DJ Squad boeken

Wilt u T-Spoon DJ Squad boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u T-Spoon DJ Squad wilt inhuren.

T-Spoon DJ Squad boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!