The Antonio Crooner Quartet boeken?

the antonio crooner quartet boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Antonio Crooner Quartet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Antonio Crooner Quartet

In de euforische samenleving van na de oorlog, de tijd waarin alles kon en allerlei technische ontwikkelingen hun plaats opeisten in de samenleving, werd de krassende en breekbare 78 toerenplaat vervangen door de 33 toeren lp's.

Boekingen The Antonio Crooner Quartet

Tegelijkertijd zorgde de komst van technisch hoogwaardige microfoons en betere opnametechnieken ervoor dat zangers op een andere manier met hun stem om konden gaan.
In plaats van een krachtige stem, die boven de instrumenten en een groot orkest uit moest kunnen, kon de zanger nu, begeleid door een kleine bezetting, een intieme houding aannemen en zingen met een lage, warme en zachte stem. Het begrip "Crooner" was geboren.

En dat is precies wat "the Antonio Crooner Quartet" doet.
Drie stemmen, een contrabas, een gitaar en slagwerk. Meer is niet nodig om u onder te dompelen in de heerlijke nostalgische sfeer van weleer. Gekleed in kostuums die de tijdsgeest van de fifties perfect weergeven brengen zij oude en moderne songs in onvervalste croonerstijl, met regelmatig een vleugje swing en easy listening.

Kom in de stemming

The Antonio Crooner Quartet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Antonio Crooner Quartet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Antonio Crooner Quartet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Antonio Crooner Quartet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Antonio Crooner Quartet boeken

Wilt u The Antonio Crooner Quartet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Antonio Crooner Quartet wilt inhuren.

The Antonio Crooner Quartet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!