K.O. Brass boeken?

ko-brass-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

K.O. Brass boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie K.O. Brass

K.O.Brass! is een internationaal koperkwintet dat bestaat uit leden van de blazerssectie van The Kyteman Orchestra. K.O.Brass! overrompelt en overdondert je waar je bij staat.
Vijf bekende solisten met hun eigen presentatie in één groep. K.O.Brass! raakt je met hun hoge speelniveau. De musici spelen met veel enthousiasme en brengen de muziek met een verbluffende techniek en virtuositeit.

K.O.Brass! is een muzikale beleving die je niet snel vergeet en bestaat uit leden met verschillende roots. De blazers halen zoveel mogelijk uit hun instrument. Zij doen dat akoestisch, elk met hun eigen muzikale culturele bagage. Met veel passie, plezier en professionaliteit zodat elk optreden een echte happening wordt met een eigen sound.

Boekingen K.O. Brass

Het repertoire bestaat uit Klassieke, Jazz en Wereldmuziek zelf bewerkt en gearrangeerd, daarnaast brengt het blazerskwintet ook verrassende eigen composities en improvisaties ten gehore.

De Leden van K.O.Brass! werkten mee aan vele concerten en opnames zoals bij Wende Snijders, New Cool Collective, Typhoon, Blaudzun en Kapok. Alsook aan Catharijn Classique een klassieke
muziekserie van museum Catharijneconvent in Utrecht.

K.O.Brass! brengt muziek op maat . Bij openingen, feesten, herdenkingen, en andere evenementen in de concertzaal, kerk, in de buurt of welke locatie dan ook.
De musici vormen een eenheid in verscheidenheid en zoeken naar muzikale verbindingen met muzikanten en bezoekers uit de hele wereld.

Kom in de stemming

K.O. Brass boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen K.O. Brass bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met K.O. Brass, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u K.O. Brass in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

K.O. Brass boeken

Wilt u K.O. Brass boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u K.O. Brass wilt inhuren.

K.O. Brass boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!