The Chicklets boeken?

the chicklets boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Chicklets boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Chicklets

Een samenwerking van de meest ruige rock chicks die Nederland de afgelopen 20 jaar heeft voortgebracht. Vijf vamps die muziek als primair bestaansrecht beschouwen en er alles voor over hebben om de luisteraar in totale verbijstering achter te laten. 'The Chicklets' brengen een mix van dampende riffs, een weergaloze liveshow en geweldige podiumpersoonlijkheden. Dames die je niet meer wijs hoeft te maken hoe rock ’n roll werkt en die de muzikale uitdaging nooit uit de weg zijn gegaan.

We noemen Manuela Kemp. Sinds 1987 operationeel als zangeres en entertainer. Toerde met Ramses Shaffy en Suzanne Klemann, was de nimmer verzakende spil achter 'De Vrienden Van Amstel Live' en is sinds 1996 volwaardig lid van 'Girls Wanna Have Fun'. Zingt, acteert, presenteert en laat in alles wat ze doet die onbeschrijflijke indruk achter. Rauw. Echt. Muzikaal. Een drie-eenheid die nog eens fijntjes wordt onderstreept op haar album 'Slapeloze Nachten'.

Bij The Chicklets wordt ze bijgestaan door een gevestigde orde. Mieke Stemerdink van 'De Gigantjes' met ook een gigantisch trackrecord. Toerde van Amsterdam tot Soedan en stond in de kleinste nachtclubs tot aan 'North Sea Jazz'. Haar solo-carrière zweeft tussen theater en diverse muzikale genres. Met een voorliefde voor Nina hagen… Unbeschreiblich Weiblich!

Boekingen The Chicklets

De buitenlandse inbreng van The Chicklets is Janice Williams. Geboren in Californië en daar breed muzikaal geschoold. Na muzikale omzwervingen beland in Nederland en hier uitgegroeid tot een veelgevraagd muzikante. In studio's, bij bands en haar eigen projecten. Janice houdt van een muzikale spagaat. Bij The Chicklets is dat alleen maar een welkome eigenschap.

Het vijftal wordt gecompleteerd door 'Bombitas' Inge Bonthond en Lies Schilp. Als oprichtster van 'Girls Wanna Have Fun' en coach van de tv hit X Factor is Lies' staat van dienst nog steeds groeiende. Kwam in het circuit Inge tegen die hits scoorde met 'The Frog' en 'I’ve Got The Bullets' en zong by Percy Sledge. Hun stemkleuren hadden en hébben nog steeds een onnavolgbare match. Ze voorzagen 'Herman Brood & His Wild Romance' van optimale vocalen, leenden hun stem aan 'The Nits' en zijn niet weg te denken uit de sound van 'Gruppo Sportivo'.

Het resultaat mag er zijn. Nederlandse podia maken hun borst nat voor de puike act van een 'new sound in town'. Rock wordt probleemloos gecombineerd met fingerlickin' grooves. Klassiekers als 'This Will Be' en 'Dancing In The Streets' worden net zo makkelijk gebracht als 'Freedom', 'If I Only Knew' en 'Horny'. The Chicklets maken van hun hart geen moordkuil. Deze vijf 'stagetigers' hebben een duidelijke missie voor ogen; het publiek entertainen, geweldige muziek maken en 'knock you down forever'.

The Chicklets boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Chicklets bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Chicklets, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Chicklets in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Chicklets boeken

Wilt u The Chicklets boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Chicklets wilt inhuren.

The Chicklets boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!