Theo van Cleeff boeken?

Theo-van-Cleef-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Theo van Cleeff boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Theo van Cleeff

Theo van Cleeff is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten. In 1990 is Theo van Cleeff solo gegaan en is sinds die tijd een goede bekende in zijn geboortestad Nijmegen vanwege van zijn uitzonderlijke zangkwaliteiten. Zijn publiek breidde zich uit toen hij in 1993 met zijn eerste CD-album op de markt kwam. Deze eerste CD was in eigen beheer opgenomen en de titel lag voor de hand: “The First”. Hij bevatte 14 covers van, voornamelijk Amerikaanse, songs.

“Some one for you”.

Deze CD was het startsein om ook eens elders in het land op te treden.
Na de vele optredens in zowel binnen- als buitenland werd het tijd voor een tweede album. Doch dit keer opteerde hij voor nieuw, speciaal voor hem geschreven, repertoire en op dit album verschenen 10 gloednieuwe nummers en slechts 2 opnieuw gearrangeerde covers. De titel van het 2e album is “Some one for you”.

Henny Huisman Soundmixshow (1996)

Na een optreden in de Henny Huisman Soundmixshow (1996) kreeg Rob Peeters van RPC Entertainment deze CD toegespeeld en hij besloot 2 titels eruit te tillen en deze geheel opnieuw op te nemen, dit onder bezielende leiding van producer/arrangeur John v.d. Ven en Hans Aalbers. Zo verscheen in augustus 1996 zijn eerste Cd-single “Cheryl Moana Marie” gekoppeld aan het zomerse door Defly v.d. Meulen geschreven “Tropical Island”.

Boekingen Theo van Cleeff

Daarbij is het niet gebleven want in 1997 kwam de Cd-single”If I only had time” uit. Voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied bracht Theo van Cleeff in 2000 het album “Impossible dream” uit met daarop 5 Nederlandstalige nummers, te weten “Ritme van de regen”, “In al mijn dromen”, “Raar gevoel”, “Gesloten ogen” en een Nederlandse uitvoering van “Cheryl Moana Marie”.

Kom in de stemming

Theo van Cleeff boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Theo van Cleeff bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Theo van Cleeff, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Theo van Cleeff in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Theo van Cleeff boeken

Wilt u Theo van Cleeff boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Theo van Cleeff wilt inhuren.

Theo van Cleeff boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!