Thomas Acda boeken?

thomas acda boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Thomas Acda boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thomas Acda

De Noord-Hollandse cabaretier, acteur en zanger, Thomas Acda, kennen we vooral in combinatie met Paul de Munnik als Acda en De Munnik. De eerste show van dit duo in maart 1996 was genaamd Zwerf'On. De heren groeiden uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Hun eerste CD 'Acda en de Munnik' stond ruim 100 weken in de album top 100. De songs 'Kapitein Deel II', 'Het regent zonnestralen', 'Niet of nooit geweest' en 'Ren Lenny Ren' zijn ware hits en vergaren veel airplay. Na bijna 20 jaar, waarin zij meerdere prijzen ontvingen waaronder een Edison (1999) en lief en leed deelde, besluiten Thomas en Paul in 2015 definitief uit elkaar te gaan. Ze geven een afscheidsconcert in het Vondelpark dat druk bezocht werd door recordaantal van meer dan 10.000 bezoekers. Drie rijen dik tot achter de vijver, die de laatste keer naar Acda en De Munnik komen luisteren. Hierna volgde een landelijke afscheidstournee. Thomas en Paul werden geridderd in de Orde van Oranje Nassau en ontvingen de Andreas Penning van de stad Amsterdam.

Toneelschool en kleinkunstacademie

Thomas heeft als achtergrond de Toneelschool en Kleinkunstacademie Amsterdam. Na zijn afstuderen speelt hij een rol in de televisieserie 'In voor en tegenspoed' en wordt hij toegevoegd aan de cabaretredactie van het populaire programma 'Kopspijkers'. Ook neemt hij plaats in het panel van 'Dit was het nieuws'.

Bekend van films en series

Vanaf 1997 speelt hij in een aantal films waaronder: 'All Stars', 'Missing Link' en 'Lek'. De film 'All Stars', waarin hij de keeper Willem speelt, wordt een groot succes waardoor er een serie volgt. Er volgden daarna meerdere films als: 'In Oranje', 'Alles is Liefde' en 'De Zevende Hemel'. Voor zijn rol in de populaire film 'Alles is Liefde' ontvangt Thomas in 2008 een Rembrandt. Thomas is ook vijf seizoenen lang te zien in de televisieserie 'Jeuk'. Verder verschijnt Acda vanaf 2015 drie seizoenen als ongekend geliefde 'Bad Guy' in de politieserie 'Flikken Maastricht' en als godfather in de populaire misdaadserie 'Penoza'.

Schrijver en regisseur

In 2015 debuteert Thomas Acda als romanschrijver met zijn boek 'Onderweg met Roadie'. Thomas volgde in New York een semester screenwriting aan de filmacademie. In 2016 volgt zijn regiedebuut met de film 'Fake' gevolgd door 'Oh Baby' in 2017. Thomas is te zien als gast in het tv-programma: 'Jeroen in California: Songs of Life' en brengt samen met Jeroen van Koningsbrugge het nummer 'Naturally' uit. Daarnaast is hij bezig met het schrijven en componeren van de muziek voor de musical 'De Marathon' die in maart 2017 in première gaat in Rotterdam. Voor zijn muziek ontvangt hij een Musical Award voor Beste Muziek. Ook komt een gelijknamig album uit.

Boekingen Thomas Acda

In november 2017 gaat de musicalklassieker 'Fiddler on the Roof' ('Anatevka') in première in het Amsterdamse DeLaMar theater, in regie van Ruut Weissman. Thomas speelt de hoofdrol, Tevye. Voor deze rol ontving hij een Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. De voorstelling speelt een heel seizoen langere series in acht grote Nederlandse theaters. Hierna begint hij met het schrijven en componeren van de muziek voor de musical 'All Stars' die in oktober 2018 in première gaat in Rotterdam. De try-outs voor zijn solo theatervoorstelling 'Motel' beginnen in oktober, de première is op 20 december 2018 in theater DeLaMar in Amsterdam en speelt daarna een tournee tot en met mei 2019.

Kom in de stemming

Thomas Acda boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thomas Acda bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thomas Acda, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thomas Acda in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thomas Acda boeken

Wilt u Thomas Acda boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thomas Acda wilt inhuren.

Thomas Acda boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!