Thomas Brok (Korthom) boeken?

thomas brok korthom boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Thomas Brok (Korthom) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thomas Brok (Korthom)

Thomas Brok (24) is YouTuber, ondernemer en student Master New Media & Digital Culture aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het 'YouTuben' en studeren houdt hij zich graag bezig met het geven van lezingen of het vastleggen van bedrijfsevenementen door te vloggen.

Thomas begon in 2012 hobbymatig met zijn Engelse YouTube kanaal, om na een viral video in 2015 te switchen naar Nederlandstalige video's. Niet wetende dat hij later van zijn hobby zijn bedrijf zou kunnen maken. In 2017 maakte hij zijn meest explosieve groei. In dat jaar groeide niet alleen zijn kanaal KORTHOM van 22.000 naar 110.000 abonnees, maar startte hij ook de kanalen Spaze (50k abonnees) en GirlTalk (20k abonnees).

Boekingen Thomas Brok (Korthom)

Inmiddels bereiken zijn kanalen samen tussen de 1,5 en 2 miljoen weergaven per maand en heeft Thomas zijn plannen voor de toekomst al uitgestippeld. De praktische kennis die voortkomt uit zijn YouTube carrière vult hij theoretisch aan in de collegezaal, zo deed hij voor zijn BA scriptie onderzoek naar YouTubers, intimiteit, authenticiteit en de reden dat jongeren liever naar YouTube kijken dan televisie. Thomas weet wat online werkt, begrijpt wat jongeren willen zien en werkt graag aan formats. Deze kennis en zijn ervaringen deelt hij graag met bedrijven, daarnaast kan hij veel vertellen over algoritmen en duikt hij graag de analytics in.

Kom in de stemming

Thomas Brok (Korthom) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thomas Brok (Korthom) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thomas Brok (Korthom), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thomas Brok (Korthom) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thomas Brok (Korthom) boeken

Wilt u Thomas Brok (Korthom) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thomas Brok (Korthom) wilt inhuren.

Thomas Brok (Korthom) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!