Dieter Koblenz boeken?

dieter koblenz boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dieter Koblenz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dieter Koblenz

Wilt u Dieter Koblenz boeken? Hij zingt de oude Kult-Schlagers die we allemaal kennen. Denk aan hits als Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie eing Neues Leben en natuurlijk de hits Anita en Schön ist es auf der Welt zu sein.

U kunt Dieter Koblenz boeken om daarmee als het ware een live jukebox in huis te halen. De uitjes naar Koblenz en Trier kunnen we ons allemaal nog wel herinneren, dankzij de oude jukeboxen die er stonden. De Schlager vormt de basis voor het levenslied zoals we dat ook hier in Nederland kennen. Duitsland is een prachtig land, dat bekend staat om de Rijn, Tatort, grote pullen bier en natuurlijk… Dieter Koblenz. Bent u benieuwd naar de kosten van Dieter Koblenz? Wij horen graag van u, om u er meer over te vertellen.

Boekingen Dieter Koblenz

Dieter Koblenz is een echte ambachtelijke Schlagersänger, zodat u een geweldige middag of avond heeft. Bovendien kunt u Dieter Koblenz inhuren om gewoon in Nederland zijn hits te komen spelen. Afkomstig uit Trier heeft hij zijn werkterrein op die manier flink uit weten te breiden. U zorgt met Dieter Koblenz voor een heerlijke middag of avond, waarmee u de Volkstümliche op een prachtige manier eer aan kunt doen.

U kunt Dieter Koblenz inhuren voor een heerlijke avond vol humor, plezier en natuurlijk de bekende Duitse schlagers die we allemaal graag meezingen. Bent u benieuwd naar de prijs van Dieter Koblenz? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Kom in de stemming

Dieter Koblenz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dieter Koblenz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dieter Koblenz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dieter Koblenz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dieter Koblenz boeken

Wilt u Dieter Koblenz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dieter Koblenz wilt inhuren.

Dieter Koblenz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!