Tommy Thompson boeken?

Tommy Thomson boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Tommy Thompson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tommy Thompson

Tommy's eerste kennismaking met muziek begon op jonge leeftijd als klarinettist in een filharmonisch orkest. Toen hij nog heel jong was wist hij al dat hij saxofoon wilde spelen en toen hij de klarinet goed onder de knie had begon hij aan tenorsaxofoon.
Hij heeft met verschillende bandjes hier in Nederland en elders in de wereld gespeeld. In 1994 werkte Tommy mee aan een theater/muziek programma in Duitsland. Het project was bedoeld om op een speelse manier de jeugd te bereiken met stichtelijke liedjes en rap. Tommy deed dit samen met een Duitse collega. Tijdens dit project leerde hij zingen, drummen en saxofoon spelen tegelijk.

Thompson's solo carrière

In 1995 startte Thompson's solo carrière. Aanvankelijk treedt hij op aan het begin van het evenement en verwelkomt hij de gasten op gepaste wijze met zijn saxofoon. Soms zelfs verkleedt als oude jazz muzikant.
In het begin van dit programma speelde Tommy nog akoestisch, maar al snel breidde het programma zich uit, en gaat hij het versterkt doen. Hij maakt zijn eigen orkestbanden en begeleid dit op de saxofoon. Vele mensen zagen hem aldus optreden tijdens de opening van het plaza winkelcentrum op Schiphol. In korte tijd veranderde het programma. Speelde hij aanvankelijk nog tijdens de inloop van het evenement, dit werd al gauw een aantal keren een half uur. Hij combineert hierbij zang en saxofoon.

Boekingen Tommy Thompson

Inmiddels is Tommy Thompson uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige artiesten die zowel voor een zeer klein gezelschap van dertig mensen als voor honderden en soms duizenden mensen een fantastische sfeer weet neer te zetten. Zijn optredens zijn dan ook een onvergetelijke happening.

Kom in de stemming

Tommy Thompson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tommy Thompson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tommy Thompson, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tommy Thompson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tommy Thompson boeken

Wilt u Tommy Thompson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tommy Thompson wilt inhuren.

Tommy Thompson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!