TV Karakter Parade boeken?

tv karakter parade boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

TV Karakter Parade boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie TV Karakter Parade

U wilt op uw evenement veel reuring hebben en het liefst uw publiek ook vasthouden, dan is dit voor complete gezinnen de ideale manier om ze vast te houden.

De TV Karakter Parade is een parade die langs uw publiek loopt met minimaal 8 karakters. Denkt u aan Nijntje, de BiBaboerderij, Chloe, Ed de Beer en nog veel meer.

Boekingen TV Karakter Parade

Dit alles ondersteund door speciale wagens met grote wielen zodat ook de karakters op een verhoging staan en iedereen ze kan zien wanneer ze voorbij komen.

Als deze parade is beëindigd dan komen ze allemaal naar een van te voren aangegeven locatie waar ze met iedereen een korte Meet & Greet houden gedurende een 20 minuten.

Dit kan op een dagdeel maximaal 3 keer compleet gedaan worden.

TV Karakter Parade boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen TV Karakter Parade bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met TV Karakter Parade, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u TV Karakter Parade in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

TV Karakter Parade boeken

Wilt u TV Karakter Parade boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u TV Karakter Parade wilt inhuren.

TV Karakter Parade boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!