Wendy Woop boeken?

wendy woop boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Wendy Woop boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wendy Woop

Wendy Koevoets is geboren op 18 juni 1986 in Roosendaal.

Al vanaf haar geboorte werd Wendy opgevoed met muziek die uit de jukebox van haar ouders klonk. Rondjes draaien en met haar rokje zwieren deed ze al vanaf haar jonge kinderjaren. Rond haar 16e jaar kwam ze erachter dat niet alleen dansen, maar ook zingen een grote passie van haar is. Zo kwam ze na verschillende bandjes terecht bij de amusementsband "Highlight" waar ze 5 jaar als zangeres op vele feestjes mocht optreden.

In het brede repertoire van de amusementsband werd duidelijk dat haar muzikale liefde toch echt bij de Rock and Roll lag.

Om de Rock and Roll liefde te combineren met haar passie voor het zingen en optreden, heeft Wendy besloten om als solo-artieste op te gaan treden met de naam "Wendy Woop". In kleding die direct terugdenkt aan de oude Rock & Roll tijd, het haar in de bekende golfslag en natuurlijk met oude liedjes en leuke melodietjes uit de "Swifties".

Om haar promotie goed op gang te brengen had Wendy een leuke muziekdemo nodig die past bij haar nieuwe ideeën. Daarom ging ze naar Manfred Jongenelis, de producer van vele bekende Nederlandstalige artiesten zoals bijvoorbeeld John West, Corry Konings (en vele, vele anderen)...

Boekingen Wendy Woop

Na het horen van Wendy's stem en ideeën had Manfred toch wel meer serieuze plannen; Manfred: "Waarom nemen we niet de stap om ook echt iets uit te brengen zodat heel Nederland kennis met je kan maken!?"

En zo ontstond het unieke geluid van Wendy Woop; een zangeres die Engelstalige liedjes uit de 'Swifties' tijd laat herleven met Nederlandstalige teksten. Inmiddels zijn er al diverse singles uitgebracht en timmert ze lekker aan de weg. Heel vaak zult u Wendy horen bij vele radiostations zoals RadioNL en is ze vaak te zien op TV Oranje.

Natuurlijk zingt Wendy nog steeds de bekende Engelstalige klassiekers tijdens haar optredens. Ze is te boeken als tape-act (30 minuten) of met haar avondvullend concept "De Live Jukebox" waarbij publiek zelf de liedjes uitkiest. Sinds 2018 vormt ze ook nog samen met Andy Dellenoy het duo "Cruzin"; een live piano-show met invloeden van old American music.

Kom in de stemming

Wendy Woop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wendy Woop bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wendy Woop, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wendy Woop in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wendy Woop boeken

Wilt u Wendy Woop boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wendy Woop wilt inhuren.

Wendy Woop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!