Wijbrand van der Sande boeken?

wijbrand van der sande boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wijbrand van der Sande boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wijbrand van der Sande

Allround, persoonlijk en professioneel maatwerk zijn de steekwoorden van Wijbrand van der Sande. Zijn liefde voor Duitsland, Oostenrijk en de Duitse taal waren er de reden van om destijds Rotterdam voor deze regio te verruilen.

Zijn televisieprogramma's 'Gipfelstammtisch' en 'So schön kann Musi sein' worden momenteel in geheel Europa uitgezonden en trekken hoge kijkcijfers.

Natuurlijk staat Wijbrand zelf vele tientallen malen per jaar in binnen- en buitenland op het podium om grote en kleinere evenementen en shows te presenteren. Dat kan een Oktoberfest zijn in een tent vol uitgelaten feestgangers of een gala in smoking in het theater. In Oostenrijk en Zuid Duitsland is hij ondertussen vaak te gast bij televisie- en radioshows, feesten, partijen en schrijft hij o.a. columns voor internationale printmedia.

Boekingen Wijbrand van der Sande

Daarnaast is Wijbrand van der Sande ook trouwambtenaar. Een prachtige functie die hij mag vervullen voor de gemeente Brummen. Echter mag Wijbrand in heel Nederland huwelijken voltrekken. Het is iedere keer opnieuw een geschenk om voor een bruidspaar al zijn vaardigheden uit de kast te mogen trekken zodat hij een onvergetelijke ceremonie kan verzorgen.

Dat geldt ook voor een laatste afscheid. Als uitvaartspreker begeleid Wijbrand nabestaanden door een respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst.

Kom in de stemming

Wijbrand van der Sande boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wijbrand van der Sande bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wijbrand van der Sande, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wijbrand van der Sande in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wijbrand van der Sande boeken

Wilt u Wijbrand van der Sande boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wijbrand van der Sande wilt inhuren.

Wijbrand van der Sande boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!