Will Knox boeken?

Will-Knox-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Will Knox boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Will Knox

Will Knox is een singer-songwriter uit Londen. Op 18-jarige leeftijd verhuisde hij naar de VS, waar hij studeerde aan het Berklee College of Music en een aantal jaren in New York City verbleef. Hij sneed zijn tanden in de muziekscene van de Lower East Side en nam 2 albums op met producer Fab Dupont (3x Grammy-genomineerde) nadat hij was ontdekt op een open mic-avond.

Uitverkochte Paradiso-show

Sinds zijn aankomst in Nederland heeft hij de live-scene bestormt, met een uitverkochte Paradiso-show en optredens op Concert At Sea, Royal Park Live & Bevrijdingspop Haarlem. De shows van Will Knox zijn intieme ervaringen en betrekken het publiek bij zijn levensechte verhalen en prachtig vormgegeven teksten.

Boekingen Will Knox

Als songwriter heeft Will met enkele van de Nederlandse topartiesten geschreven, waaronder Duncan Laurence, Miss Montreal, Dotan, Within Temptation & Gosto. Dergelijke samenwerkingen leverden hem in 2016 een Buma Award op. Eerder dit jaar bracht hij een nieuwe EP ‘Little Holylands’ uit, die begin 2020 zal worden opgevolgd door een nieuw album, de eerste single zal naar verwachting in de herfst van 2019 uitkomen.

Kom in de stemming

Will Knox boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Will Knox bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Will Knox, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Will Knox in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Will Knox boeken

Wilt u Will Knox boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Will Knox wilt inhuren.

Will Knox boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!