Willem boeken?

Willem-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Willem boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Willem

Na tien ongelooflijk succesvolle jaren met The Opposites (met o.a. klassiekers als ‘Slaap’, ‘Dom, Lomp en Famous’ en ‘Slapeloze nachten’) won Willem de Bruin in 2014 samen met Big2 de Popprijs. Waarna langzaam het besef indaalde dat ze niet meer in deze formatie terug zouden komen.

Diep doorvoelde songs

In de jaren die volgden werkt Willem met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang aan bedachtzame, diep doorvoelde songs. Resulterend in het geweldige ‘Man in Nood’. Als eerste single verschijnt ‘Houten Pak’, inclusief videoclip gemaakt door Paul Geusenbroek, die eerder o.a. ‘Sukkel voor de Liefde’ van The Opposites regisseerde. Willem laat zien dat hij zijn existentiële crisis te boven is gekomen en de eerste stap uit het duister heeft gemaakt. 

Boekingen Willem

En hoe! Direct na zijn live presentatie van het album tijdens Amsterdam Dance Event, werd Willem bevestigd voor showcase festival Eurosonic Noorderslag. Zijn toonaangevende nieuwe live show geniet lovende recensies. De eerste data van zijn ‘Man In Nood’ tour waren binnen een uur uitverkocht.

Kom in de stemming

Willem boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Willem bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Willem, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Willem in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Willem boeken

Wilt u Willem boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Willem wilt inhuren.

Willem boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!