William Burg boeken

William-Burg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. m-set

William Burg boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie William Burg

William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 was het nummer ‘Bamboleo’ dat hij samen zong met rapper Soes erg populair. Zo kwamen zij voorbij in verschillende nationale radio- en tv zenders. Het zou voor de hand liggen als deze twee ook in de zomer van 2021 samen een hit scoorden, maar William liet met de knaller ‘Mijn zomerliefde’ horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft.

Unchained melody

Al zeker vier jaar loopt William Burg met het idee in z‘n hoofd om het nummer Unchained melody in een Nederlandstalig jasje te steken. Onlangs kreeg hij de stuipen op het lijf toen hij vernam dat Mart Hoogkamer op het strand van La Carihuela een filmpje had gedeeld terwijl hij live deze klassieker zong. Nadat William in de gaten had dat het om een vertolking van de originele versie ging, kreeg hij weer rust in z’n lichaam. William besprak zijn plannen om deze track in het Nederlands op te nemen met Mario Veltman van Studio DiMario en Robby Langendorff van platenlabel Smaragd Music.

Onze droom

De tekst van ‘Onze droom‘ is geschreven door Mario Veltman. Het moest geen goede maar een weergaloos perfecte tekst zijn die diverse ladingen moet dekken. Dat is meer dan gelukt. Ook muzikaal gezien heeft Mario écht alles uit de kast gehaald om er een topproduct van te maken. We kunnen ons niet voorstellen dat het publiek hier niet door geraakt wordt. Eindelijk krijgt Unchained melody een boost met een Nederlands tintje. Je wilt niet weten hoe trots ik er op ben ’’, aldus William. ‘Onze droom ’ was vanaf 12 november 2021 te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen op Youtube én de social mediakanalen van William.

Boekingen William Burg

De laatste single van William Burg; ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen. De reacties zijn lovend! De heerlijke meezinger met een refrein wat blijft hangen is al meerdere malen te horen geweest op de radio en ook de bezoeken bij de bekende radiostations staan gepland. Wij kunnen niet wachten op de volgende single van William!

Kom in de stemming

William Burg boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen William Burg bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met William Burg, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u William Burg in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

William Burg boeken

Wilt u William Burg boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u William Burg wilt inhuren.

William Burg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!