Workshop Ballonfiguratie boeken?

workshop ballonfiguratie boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Workshop Ballonfiguratie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Workshop Ballonfiguratie

Zie jij ze wel eens, die mensen die van die super leuke ballonfiguurtjes kunnen maken. Binnen een handomdraai maken ze de leukste figuurtjes, zoals hondjes, beertjes, bloemen, hoeden et cetera.

Leer zelf de allerleukste ballonfiguren maken tijden deze workshop. Twee ervaren ballon modelleurs komen met honderden gekleurde moduleer ballonnen naar jouw locatie. Ze nemen tafels mee waaraan de kinderen tijdens de workshop kunnen gaan staan.

Boekingen Workshop Ballonfiguratie

Stap voor stap wordt aan de kids uitgelegd wat ze moeten doen om een ballonfiguur te kunnen maken. De kinderen doen de ballon modelleurs na en kunnen vragen stellen. Als het goed is moeten de kinderen aan het einde van de workshop zelf een ballonfiguur kunnen maken.

De workshop Ballonfiguren maken boek je inclusief:

  • Alle materialen zoals de modeleer ballonnen;
  • Ballonnenpompjes;
  • 2 personen begeleiding;
  • Tafels.

Workshop Ballonfiguratie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Workshop Ballonfiguratie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Workshop Ballonfiguratie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Workshop Ballonfiguratie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Workshop Ballonfiguratie boeken

Wilt u Workshop Ballonfiguratie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Workshop Ballonfiguratie wilt inhuren.

Workshop Ballonfiguratie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!