Ballonartiest Louis boeken?

ballonartiest louis boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

in overleg

Ballonartiest Louis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ballonartiest Louis

Een magische show van 60 minuten waar de kinderen in de zaal niet alleen mee mogen doen maar waarbij sommigen zelfs op het podium de mogelijkheid krijgen om hun toverkunsten samen met Louis te vertonen met een zeer speciale balloncreatie als beloning.

Als rode draad loopt er door het programma het magische eindspel waar iedereen prijzen kan winnen, maar zijn de prijzen er wel? Tijdens de show komen er steeds meer prijzen tevoorschijn om aan het einde te worden uitgedeeld aan de deelnemers van het eindspel.
Louis de Ballonist maakt deze prijzen tijdens de show zelf, op muziek worden uit diverse ballonnen complete kunstwerkjes gecreëerd. Een konijn met tandjes en een wortel, een stoere beer op
een motor en zelfs een palmboom compleet met kokosnoten en een hippe zonnebril, die wil iedereen wel winnen!

Boekingen Ballonartiest Louis

Met als climax het speciale eindspel, dat leuk is voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan MEE TE DOEN laat Louis iedereen voldaan en enthousiast achter.
Deze show wordt compleet verzorgd met decor en geluidsset tot ca. 200 personen.
Op verzoek kan er met een speciaal thema of (bedrijfs-)kleuren gewerkt worden.

Louis heeft een vaste podium show met decor maar is ook als mobiele act te boeken. Informeer naar de mogelijkheden!

Ballonartiest Louis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
764 beoordelingen Laatste beoordeling: 19 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ballonartiest Louis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ballonartiest Louis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ballonartiest Louis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ballonartiest Louis boeken

Wilt u Ballonartiest Louis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ballonartiest Louis wilt inhuren.

Ballonartiest Louis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!