Zangeres Pearl boeken?

zangeres pearl boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Zangeres Pearl boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zangeres Pearl

Zangeres Pearl "One Woman Band"

Zangeres Pearl, in het dagelijks leven Lisethe, startte haar muziekcarrière in 1971. Ze was toen net groot genoeg om de sambaballen vast te houden. Samen met haar 3 broers vormde ze een band genaamd "De Calimero's", waarmee ze optrad op verschillende feestjes.

Lukano

De jonge muziekfamilie groeide uit tot een volwassen allround band, die inmiddels omgedoopt werd tot "Lukano". Met de familieband heeft Lisethe jarenlang opgetreden als zangeres en gitariste. Velen kennen Lisethe Lukassen dan ook als de zangeres van familie-orkest Lukano, waar zij tot 2010 mee op het podium heeft gestaan.

Sindsdien is Lisethe solo doorgegaan als een ware "One Woman Band". Door de jarenlange muzikale ervaring in verschillende bezettingen, is zangeres Pearl zich gaan specialiseren in een all-round “one woman band” wat blijkbaar als zangeres vrij uniek blijkt te zijn. Als “one woman band” zangeres Pearl staat ze gemiddeld 4 x per week op de bühne. Ze treedt op bij bedrijfsfeesten, evenementen, vakantieparken, partijen, en ga zo maar door.

Veelzijdige artiest

Deze veelzijdige zangeres brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Ze is altijd zeer gedreven in haar optredens, die gevormd worden door verschillende genres, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Met tientallen verschillende stijlen en genres in haar repertoire kan ze zich daarnaast ook Allround zangeres noemen. Van ballads tot dance-classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren '50, '60, '70, tot aan top 40 nummers. Swingende songs van o.a. Tina Turner, Abba, Bruno Mars, U2, maar ook de Nederlandstalige feestmuziek wordt niet vergeten.

Internationaal repertoire

Ook heeft ze een Duits repertoire omdat ze ook over de grens haar optredens verzorgt. Zangeres Pearl begeleidt zichzelf met gitaar en conga ondersteund door professionele orkestbanden. Zij verzorgt haar optredens helemaal alleen en zorgt zelf voor een eigen geluid- en lichtset en ook aan de aankleding wordt gedacht.

Boekingen Zangeres Pearl

Naast haar reguliere optredens is Zangeres Pearl ook te zien geweest in het theater en op tv. In 1996 en in 1997 deed Lisethe samen met haar broer Bertie mee aan de Soundmix-show, een ervaring waar ook weer vele optredens uit voortvloeide. In de zomer van 2005 wist Lisethe de finale te bereiken van de tv-show "In de huid van….” (Talpa), waar ze het nummer "Me and Bobby McGee" vertolkte van de legendarische zangeres Janis Joplin.

Janis Joplin

Met regelmaat kruipt ze in de huid van haar idool Janis Joplin Als Janis zet ze een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren '60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden.

Kom in de stemming

Zangeres Pearl boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zangeres Pearl bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zangeres Pearl, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zangeres Pearl in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zangeres Pearl boeken

Wilt u Zangeres Pearl boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zangeres Pearl wilt inhuren.

Zangeres Pearl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!