The Prophet boeken?

The-Prophet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj The Prophet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj The Prophet

DJ The Prophet, ook wel de ‘Godfather of Hardstyle’ genoemd, want hij is een van de weinige acts die er in geslaagd is om een bloeiende carrière te behouden vanaf het begin, tot aan de moderne tijd. Al dertig gouden jaren heeft DJ The Prophet persoonlijke mijlpalen bereikt toen hij het genre vormde dat we tegenwoordig kennen als hardstyle en nieuwe kansen creëerde voor opkomende artiesten. In 2019 presenteerde hij zijn nieuwe concept 'THIS IS ME' dat staat voor zijn muzikale en creatieve veelzijdigheid.

Thunderdome-generatie

In 1984 begon DJ The Prophet met het produceren van Hip Hop, met zijn eerste grote evenement ‘Let The Prophet Rise’ in 1988 met een publiek van 2000 mensen. In 1990 begon hij als een van de pioniers met het produceren van Hardcore als onderdeel van de Thunderdome-generatie en het eerste DJ-team ter wereld "The Dreamteam". Hij boekte grote successen met nummers als "Dominatin" in 1993, "Big Boys Don't Cry" in 1994, "Allright Now Here We Go!" in 1994 en "Killing Scum", ook vanaf het jaar 1994 en nog veel meer daarna.

Pioniers van het Hardstyle genre

Na tien jaar Hardcore was DJ The Prophet op zoek naar iets nieuws. Hij draaide een Hard House-set in 1999 op het Q-dance-evenement "Houseqlassics" dat iedereen verraste. Hij vond wat hij zocht, dus opnieuw als een van de pioniers van het genre, tegenwoordig Hardstyle genaamd, begon DJ The Prophet met het produceren van de eerste bekende Hardstyle-tracks met Hardheadz zoals "Wreck Thiz Place". In deze periode van zijn carrière trad hij op bij elk Q-dance evenement. Als de spirituele vader van Scantraxx Recordz en topacts als Headhunterz, Wildstylez, Frontliner en Brennan Heart, maakte hij naam als de ware peetvader van Hardstyle. Kenmerkende releases van dit tijdperk zijn "Recessie", "Shizzle My Dizzle", "Wake Up!", "One Moment" en "Stampuhh !!".

Boekingen Dj The Prophet

Met een sterke oudheid zette DJ The Prophet zijn nalatenschap voort door ook het moderne tijdperk van Hardstyle vorm te geven met zijn diverse releases. Van de verpletterende "CLTR SHCK" tot "Listen To Your Heart" en natuurlijk de floor filler "Lights Out". Op het podium bestuurt de ‘Godfather’ de decks zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Hij heeft duizenden mensen betoverd bij Defqon.1, EDC Las Vegas, Defqon.1 Australië, Qlimax, Decibel, Dreamfields Mexico en nog veel meer. Eén ding is zeker: DJ The Prophet is nog steeds een belangrijk onderdeel van het Hard Dance-genre met veel geweldige plannen voor de toekomst.

Kom in de stemming

The Prophet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj The Prophet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj The Prophet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj The Prophet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj The Prophet boeken

Wilt u Dj The Prophet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj The Prophet wilt inhuren.

Dj The Prophet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!