3Cover boeken?

3Cover-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 100 personen

3Cover boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie 3Cover

3COVER!…3 TOPMUZIKANTEN DIE DE BESTE COVERS SPELEN VAN DE JAREN 70 TOT DE JAREN NU!

Het is bijna niet te doen om te blijven zitten als de mannen met hun herkenbare rode schoenen het podium betreden. Voor 10 of 1000 personen…het maakt 3Cover! niks uit…ze gaan voor 100 procent feest!!
Een groot evenement, grote of kleine kroeg, bruiloft of feestavond? Deze band is overal inzetbaar.

Boekingen 3Cover

Hits van Bruno Mars, David Bowie, Rob de Nijs, De Dijk tot Joe Cocker en van Kane, The Scene, Kensington, Metallica, Queen, Santana, Toto tot U2; ja zelfs voor Rammstein draaien de mannen hun handen niet om!

Uiteraard kun je ook rekenen op een uitgebreid feestrepertoire; de reden dat 3Cover! ook zeer geschikt is voor jouw feestavond of bruiloft!

Hoe het allemaal begonnen

In 1987 speelden Oscar, Henrie en Harold al samen in de bekende formatie Citylight, waarmee ze elk weekend wel ergens in Nederland op de planken stonden. Rond 1997 ging ieder zijn eigen weg in de muziek en stopte Citylight. Eind 2017 kregen de mannen het idee om samen weer een band te beginnen.

Een band die van elke tent een feesttent maakt! 3Cover! dus.

Kom in de stemming

3Cover boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen 3Cover bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met 3Cover, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u 3Cover in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

3Cover boeken

Wilt u 3Cover boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u 3Cover wilt inhuren.

3Cover boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!