99,9 Procent Plankgas boeken?

999-procent-plankgas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/ licht tot 1000 personen

99,9 Procent Plankgas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie 99,9 Procent Plankgas

99,9% Plankgas is een Apresski Drive in show met een mooie lichtshow en uniek in Nederland HD ledwall. Op deze ledwall kunnen tevens ook sponsoren, commercials en logos worden geprojecteerd. Deze show kan geboekt worden met bv een feestzanger maar ook met bekende artiesten.

Boekingen 99,9 Procent Plankgas

Een 5 uur durende show met 2 te gekke DJ’s, DJ Jan 99,9 Plankgas Smit en DJ Roooy. Het is een interactieve show waarbij het publiek wordt betrokken bij spelletjes en natuurlijk live kunnen zingen! Een hoog meezing- en feestgehalte, u vraagt wij draaien! Incl. een mooie lichtshow, gegarandeerd top entertainment dus!


99,9 Procent Plankgas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen 99,9 Procent Plankgas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met 99,9 Procent Plankgas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u 99,9 Procent Plankgas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

99,9 Procent Plankgas boeken

Wilt u 99,9 Procent Plankgas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u 99,9 Procent Plankgas wilt inhuren.

99,9 Procent Plankgas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!