ABBA Tribute boeken?

Abba-Tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Abba Tribute boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie ABBA Tribute

HET BESTE abba-eerbetoon, een eerbetoon aan ABBA en de sfeer van de jaren 70 en 80. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie herinnert zich geen klassieke hits als "Dancing Queen", "Waterloo", "Mamma mia", "Voulez vous" en "The winner takes it all".

Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en in totaal meer dan 370 miljoen platen). In 2013 werd THE BEST abba tribute verzorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten staan ​​zij garant voor een zeer gezellige avond (avondprogramma mogelijk), met "ja, ik kende alle liedjes" repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren spontaan ontstaan ​​tijdens deze concerten. Ook typisch voor de muziek van ABBA is dat het veel emotie zal opwekken (van vreugde tot verdriet)! Onwaarschijnlijk goede en muzikaal perfect uitgebalanceerde ABBA heeft haar handtekening in de popmuziek tussen 1972 en 1982 achtergelaten.

ABBA is tijdloos

Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke kleding uit de jaren 70 en 80 (originele ABBA) tijdens de uitvoering maakt de indruk compleet. Hoeveel de muziek van ABBA nog steeds in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het ABBA-tijdperk zal enthousiast worden. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle (leef)tijden is.

Boekingen ABBA Tribute

Veel artiesten probeerden ABBA te kopiëren (inclusief Baccara etc.) maar ze konden het succes van de echte ABBA nooit evenaren. Uit respect voor de band ABBA probeerde ABBA Tribute zo goed mogelijk het origineel op muzikaal niveau te matchen en dat lukt volgens opmerkingen en bedenkingen. Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Hoogtepunt in 2014 was een voorstelling voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond). Het was een geweldige ervaring! Door toewijding aan de originele composities en om de nodige authenticiteit te behouden blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee topzang Dancing Queens vooraan en solide muzikaal vakmanschap achter de rug is succes verzekerd voor elke avond nostalgie en plezierige muziek voor jong en oud! HET BESTE abba-eerbetoon voor een echte terugblik op de prachtige muzikale tijden van weleer !!

Kom in de stemming

ABBA Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Abba Tribute bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Abba Tribute, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Abba Tribute in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Abba Tribute boeken

Wilt u Abba Tribute boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Abba Tribute wilt inhuren.

Abba Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!