The Elton Show boeken?

the elton show boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Elton Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Elton Show

The Elton Show is een spectaculaire live eerbetoon aan de grote hits van Elton John, uitgevoerd door de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer-songwriter C.J. Marvin. Deze show biedt uniek entertainment en daarom meer dan alleen een 'optische' imitatie. The Elton Show is een vrolijke en sprankelende show en ademt de bijzondere, magische spirit van Elton John en zijn muziek. In de afgelopen decennia zijn onze muzikale levens gevormd door Elton's Grammy bekroonde liedjes voor miljoenen van ons. Samen met zijn extravagante stijl en dynamische uitvoeringen werd hij een legende in de wereld van de popmuziek.

CJ Marvin past perfect in de rol, draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen, die speciaal voor de show zijn gemaakt. Zingt en speelt piano, samen met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder Charlie Morgan, die 13 jaar lang Elton's officiële drummer was. De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren '70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night', All Right for Fighting', I'm Still Standing', Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum 'The Captain & the Kid'.

Boekingen The Elton Show

Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John, uitgevoerd door de internationale bekende zanger en songwriter C.J. Marvin. Direct uit Melbourne, Australië 'the most explosive and colourful tribute to Elton John!' CJ Marvin performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrondzangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was!

CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geïmproviseerde optreden zei Elton: 'You are the best me I ever heard'! Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John!

De Elton Show is een avond vol spectaculair entertainment en een groet gewijd aan de muziek en de energie van Rocket Man. Laat je fascineren door één van de meest geliefde en iconische artiesten ter wereld en beleef een onvergetelijke avond met The Elton Show.

Kom in de stemming

The Elton Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Elton Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Elton Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Elton Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Elton Show boeken

Wilt u The Elton Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Elton Show wilt inhuren.

The Elton Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!