Queen Revival Band boeken?

queen revival band boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 a 70 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

Queen Revival Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Queen Revival Band

QUEEN is een van de meest succesvolle en belangrijkste Bands uit de Rock-geschiedenis. Wereldwijd heeft het laatste Queen album "Made in Heaven" alleen al 5 keer goud gewonnen, 10 keer platina, 4 keer dubbel platina (inclusief Duitsland en Nederland) en 6 keer platina in sommige andere landen.
Na de tragische dood van zanger Freddie Mercury maakten vijf professionele muzikanten uit de regio Düsseldorf er een punt van om de fantastische sfeer van de legendarische Queen concerten voort te zetten.

De Queen Revival Band, wiens leden terugkijken op een enorme muzikale ervaring, slaagde al in hun eerste nacht in 1993. Op 14 mei 2003, precies tien jaar na hun eerste optreden, vierde de nummer 1 van Queen Tribute Bands haar jubileum op het podium in Frankfurt en de show eindigde met staande ovaties.

Boekingen Queen Revival Band

In een spectaculaire liveshow, die is gewijd aan het fenomeen van Queen en Freddie Mercury, neemt de Queen Revival Band je mee terug naar de jaren 70 en 80 en verandert het publiek in een enorm koor en zingt al die onvergetelijke meesterwerken als "we are the champions", "bohemian Rhapsody", "radio Gaga".. enz

In tegenstelling tot pogingen van andere tribute bands om Queens nalatenschap in een musical te veranderen, viert de Queen Revival Band een echte rockshow.

Met een podium setting net als het origineel, de typische Queen-Outfit (vooral de ongelooflijke close looks van Harry en Stefan a.k.a. Freddie en Brian) en "Freddies" interactie met het publiek valt de Queen Revival Band op in muziek en show.

Nummer één Queen Tribute!

Vanwege een grote publieke vraag werd deze musical van 12 miljoen euro uitgevoerd in de Musical Dome in Keulen van December 2004 tot en met september 2008. "WE WILL ROCK YOU" is tot nu toe de meest succesvolle musical in Keulen en zal worden voortgezet in Stuttgart vanaf begin november 2008. De reden voor het verplaatsen van de musical naar Stuttgart is afhankelijk van inzichten in de politiek van Keulen en niet van een afnemende show zelf. Momenteel wordt de musical ook uitgevoerd in Sydney, Las Vegas, Barcelona, ​​Madrid, Zürich en Moskou met nog meer plaatsen in het vooruitzicht.

In tegenstelling tot de musical viert de QUEEN REVIVAL BAND een QUEEN LIVE SHOW met een toerend rockconcert.

Kom in de stemming

Queen Revival Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Queen Revival Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Queen Revival Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Queen Revival Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Queen Revival Band boeken

Wilt u Queen Revival Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Queen Revival Band wilt inhuren.

Queen Revival Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!