Acting The Maggot boeken?

Acting The Maggot boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 350 personen

Acting The Maggot boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Acting The Maggot

Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland en speelt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Acting The Maggot maakt van elk optreden een enorm Iers feest!


Enkele filmpjes van de band gingen recentelijk viraal op het internet. Grote videosites als Dumpert, VKmag en Trending.nl ontdekten Acting The Maggot die o.a. een mash-up speelde van een happy hardcore nummer van DJ Paul Elstak en Flogging Molly’s Drunken Lullabies. De video kreeg een miljoen views in twee weken tijd. Een ander filmpje werd juist opgepikt door de grootste mediasites in Ierland: een mash-up tussen No one Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig werd enthousiast ontvangen door de Ieren zelf.

Boekingen Acting The Maggot

‘Acting The Maggot’, is dialect (Dublins) voor gek, kinderachtig en soms zelfs vervelend gedrag. Maar dat is nu juist niet waar we band van kunnen betichten. Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft met gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. En met dat laatste weten ze menig feesttent en festival op zijn kop te zetten.
Ze speelden afgelopen jaar op festivals in binnen- en buitenland en gaan dit jaar zelfs op tournee door China. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse bands die Nederland rijk is het podium betreedt dus…. Party like the Irish and don’t stop Acting The Maggot! Sláinte!

Kom in de stemming

Acting The Maggot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Acting The Maggot bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Acting The Maggot, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Acting The Maggot in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Acting The Maggot boeken

Wilt u Acting The Maggot boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Acting The Maggot wilt inhuren.

Acting The Maggot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!