Albert van Benthem boeken?

Albert-van-Benthem-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Albert van Benthem boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Albert van Benthem

Albert van Benthem is geboren op 28 mei 1974 in de Amsterdamse Dapperbuurt achter de beroemde Dappermarkt. Albert wordt op school al jong opgemerkt door de juffrouw die aan de kinderen les gaf in zingen en ze complimenteert Alberts moeder met de uitzonderlijke heldere stem van haar zoon. Jaren later begint Albert op de middelbare school ook interesse te krijgen in zingen in schoolmusicals en dat gaat hem goed af.

Op 16-jarige leeftijd beginnen Albert, zijn vader Albert sr. en een collega een drive in show en touren hier mee door het land en Albert gaat erbij zingen en er worden sketches opgevoerd. Dit gaat zo lekker dat Albert acteerlessen gaat volgen en hij krijgt steeds vaker leuke rolletjes in series als Onderweg naar Morgen, Goede Tijden Slechte Tijden, Westenwind et cetera. In 2008 past Albert in het profiel van een commercial van telecombedrijf KPN over een volkszanger uit Brabant genaamd Fons. Van de 60 kandidaten steekt Albert er met kop en schouders bovenuit mede doordat hij inmiddels veel acteerde en een echte volkszanger was. Van 2008 tot en met 2010 heeft Albert een hype in handen als dit leuke herkenbare typetje Fons of wel Fonske.

Platenmaatschappij Telstar onder leiding van meneer Johnny Hoes biedt Albert een platencontract aan en er volgen vier singles en een feestalbum. Na 2010 komt Albert onder contract van Feestartiesten.nl en platenmaatschappij Storm Records die gespecialiseerd zijn in zoals de naam al verklapt feestartiesten en winterreizen in de apres-ski gebieden, Albert Casanova is geboren. Albert scoort de ene na de andere apres-ski knapper met hits als De Reiger (duet met Roy Raymonds) en Viva Vogeltje heeft de beste knaller van het jaar met De Hoedjesdans in 2011. In Westendorf bij apresski tent GERRY'S INN is Albert 6 jaar lang het gezicht samen met Stefan Storm.

Boekingen Albert Benthem

In 2015 brengt Albert een ballad uit met de titel ALS JE MIJ NIET MEER WILT ZIEN door Albert zelf geschreven op melodie van het aloude nummer Sealed with a kiss. Hiermee laat hij zien veelzijdiger te zijn dan velen dachten en in 2019 krijgt dit vervolg door de unieke samenwerking met top zangeres Margretha van de Laar die hem benadert om samen een duet uit te brengen na een geweldig spontaan optreden samen op de vakantiebeurs.

Onder leiding van top producer Jeroen Englebert en producer Patrick Mühren wordt in studio Arnold Mühren te Volendam de hit ALS JE VRIENDEN HEBT opgenomen en dit overtreft ieders verwachting. Binnen no time wordt het vervolg genaamd NOOIT TE LAAT opgenomen. Deze plaat doet het ook super goed en als gimmick wordt de plaat door hun zelf omgetoverd in een heuse sinterklaas plaat.

Kom in de stemming

Albert van Benthem boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Albert van Benthem bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Albert van Benthem, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Albert van Benthem in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Albert van Benthem boeken

Wilt u Albert van Benthem boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Albert van Benthem wilt inhuren.

Albert van Benthem boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!