Alex & Friends boeken?

Alex-and-Friends-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

In overleg

Alex & Friends boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Alex & Friends

Nu Alex, na jaren samen met Bart op alle podia te hebben gestaan, op eigen benen is komen te staan, gaat er voor hem een compleet nieuwe wereld open.

Boekingen Alex & Friends

Op zijn eigen, vrolijke manier trommelt hij fantastische muzikanten bij elkaar waarmee hij gaat optreden. In de volgende 3 formaties zorgt hij ervoor dat het één groot feest wordt!

Alex & Friends: samen met zangeres Sher en gitarist Pelle!
Alex & Friends: samen met zanger Marcel (frontman van The Glamrocks) en gitarist Pelle!
Alex & Friends: samen met zijn amerikaanse vriend Jonny Smokes!

Met wie hij ook gaat optreden, altijd zullen de heerlijke nummers, de gezelligheid en het enorme enthousiasme ervoor zorgen dat het niet uitmaakt wie Alex meeneemt. Zoals het op de nu al legendarische sticker staat: Één groot feest!! Kom dansen, kom zingen, kom genieten en feest mee met je eigen Friends samen met Alex & Friends!

Alex & Friends boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Alex & Friends bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Alex & Friends, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Alex & Friends in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Alex & Friends boeken

Wilt u Alex & Friends boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Alex & Friends wilt inhuren.

Alex & Friends boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!