Alice DJ boeken?

alice dj boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Alice DJ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Alice DJ

Het begon allemaal in 1999 toen een groep Nederlandse jonge deejays en getalenteerde producers hun vrije samenwerking zagen uitmonden in een project dat wereldwijd meer dan een miljoen albums en 5 miljoen singles verkocht.

Het controversieel getitelde album "Who Needs Guitars Anyway?" bracht niet minder dan 5 internationale hits voort: Will I Ever (UK #7), The Lonely (UK #16), BAck in my Life (UK #4), Celebrate our Love (UK #17) en Better Off Alone (UK #2).
Andere landen waar Alice Deejay de hitlijsten verpletterde, waren Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Nederland, Spanje, Portugal en Canada.

Nieuwe wegen opende

In 2002 besloten de energieke frontvrouw Judy en de 'achter de schermen' leden van de groep ermee te stoppen. Ze blijven natuurlijk voor altijd lid in ons hart.

De hits van Alice Deejay bleven echter altijd favoriet bij de air- en clubspelers. Toen was er in 2013 iets in de lucht, Shakira belde. Ze werkte aan haar nieuwe album en wilde een nieuwe versie van "Better Off Alone" opnemen. Maar liefst een maand later; David Guetta aan de telefoon, die net klaar is met het opnemen van 'Play Hard' Ne-Yo en Akon, en toestemming vraagt om de 'killer hook' op te nemen van 'Better Off Alone'. Met als resultaat weer een wereldwijde hit voor David en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay..

Boekingen Alice DJ

Dus wat nu... Alice Deejay is weer actief met een nieuwe stem en gezicht, Amsterdamse DJ en zangeres Ilona, geleid door... de grondleggers van de groep! Dus het zit allemaal in de familie. Oh, en een iets kortere naam... Alice DJ.

Beschikbaar voor 100% liveshows met de originele Alice DJ-hitsingeles en met krachtige medleys en live mashups die de beste dancehits uit de jaren '90 en '00 vieren.

Kom in de stemming

Alice DJ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Alice DJ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Alice DJ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Alice DJ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Alice DJ boeken

Wilt u Alice DJ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Alice DJ wilt inhuren.

Alice DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!