Dj Jurgen boeken?

Dj-Jurgen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Jurgen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Jurgen

Al op zijn 12e werkte Jurgen Rijkers voor het Delftse piratenstation El Dorado. Toen hij 16 jaar was werd hij radio jock bij Radio Stad Den Haag wat 24 uur per dag dance ten gehore bracht. Vervolgens presenteerde hij nachtprogramma’s op Radio Veronica en reisde hij het land door met de Veronica Drive In Show. Ook heeft hij voor de VARA en AVRO radioprogramma’s geproduceerd. Daarna volgden Radio 10 en Extra 108 en nu dus Fresh FM. Radio maken is altijd al een grote liefde geweest van Jurgen.

Boekingen Dj Jurgen

Internationale bekendheid verwierf hij echter vooral als deejay en producer. Hitsingles als ‘Better Off Alone’ en ‘Higher & Higher’ resulteerden in optredens in clubs in binnen- en buitenland en op dance events als Innercity, Trance Energy, Impulz, Mystery Land en Dance Valley. Kort erop kwam er een nieuwe track uit van Jurgen ‘Wicked Ways’! De nieuwe clubplaat verwacht van Jurgen ‘Boyzz’ wordt binnenkort verwacht. Dj Jurgen is ook de drijvende kracht achter Alice Dj, die ook wereldwijd scoorde.

Kom in de stemming

Dj Jurgen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Jurgen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Jurgen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Jurgen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Jurgen boeken

Wilt u Dj Jurgen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Jurgen wilt inhuren.

Dj Jurgen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!