Alice Maywood boeken?

alice maywood boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Alice Maywood boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Alice Maywood

Alice Maywood, onlosmakelijk verbonden met de successen als "Late at night, Mother how are you today, Give me back my love, Mano, Ik wil alles me je delen, en het sprankelende "Rio". Het was Alice die tekende voor de gouden successen ten tijde van Maywood. Jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen. We schrijven 1979 als eerste single: "Since I met you" wordt uitgebracht, gevolgd door de albums: Maywood, Different, Worlds, Beside You en Colour my Rainbow.

Goed voor goud en de platina status

More Maywood. Goed voor goud en de platina status. De schitterende teksten en melodieën van Alice en het eigen geluid van Caren betekenden een opmerkelijke doorbraak voor het muzikale tweetal. Niet alleen in ons land, maar tot ver over de grenzen. We stonden met drie singles tegelijk in de Duitse hitlijsten. Ons eerste album werd goud in Zweden. In 1982 verscheen een Spaanstalig album in Spanje en Zuid-Amerika: "Creo en el Amor" en de single "Madre". In Centraal Afrika werden wij verkozen tot "artiesten van het jaar" en korte tijd later wonnen wij in Korea het songfestival. Er verschenen twee singles en een album in Japan. En na een tournee door het voormalig Oost-Duitsland, Polen en Bulgarije en na het Eurovisie Songfestival in Zagreb in 1990 werden wij gevraagd voor 22 concerten in het voormalige Sovjet-Unie. Concerten in Moskou, Kiev, Leningrad en Tallinn, voor meer dan 150.000 mensen.

Boekingen Alice Maywood

Optreden, reizen en schrijven. Niet alleen nieuwe Maywood-successen, maar ook voor collega-artiesten als Lee Towers, Corry Konings, Albert West en nieuw talent. Enerzijds de ingetogen componiste, teruggetrokken achter haar majestueuze vleugel in haar eigen studio. Anderzijds de blonde sympathieke en sprankelende zangeres en coach.

Kom in de stemming

Alice Maywood boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Alice Maywood bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Alice Maywood, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Alice Maywood in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Alice Maywood boeken

Wilt u Alice Maywood boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Alice Maywood wilt inhuren.

Alice Maywood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!