Amber Roots boeken?

amber roots boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Amber Roots boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Amber Roots

Dé absolute feestgarantie!

Amber Roots is een professionele coverband die creatief en met liefde voor de muziek invulling geeft aan uiteenlopende evenementen.
Met dampende blazers, een stevige ritmesectie en passionele zangeressen zetten we een dijk van een show neer. Non-stop party in een razend tempo met spectaculaire visuals. Van disco en dance classics tot rock, pop en soul.
Bedrijfsfeest, bruiloft of feestweek, ongewoon goed en altijd feest, ze noemen ons niet voor niks dé absolute feestgarantie!

Onze zangeressen vormen samen een ijzersterk front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën en volop interactie met het publiek. In combinatie met onze ruime ervaring, spontaniteit, uitstekende musici en kundige technische crew garanderen we u een perfect verzorgd feest.

Boekingen Amber Roots

Onze standaard lichtshow is al bijzonder compleet. Maar we denken graag met u mee als u specifieke wensen hebt op het gebied van visuals.
De mogelijkheden op het gebied van licht en geluid zijn eindeloos. Samen met onze partner in licht en geluid geven we invulling aan uw specifieke wensen.

Kom in de stemming

Amber Roots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Amber Roots bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Amber Roots, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Amber Roots in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Amber Roots boeken

Wilt u Amber Roots boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Amber Roots wilt inhuren.

Amber Roots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!